Menu

Huisje aan zee huurt u bij I-projekt

Voor een huisje aan zee bent u bij I-Projekt aan het juiste adres. Met een gevarieerd aanbod vakantiehuisjes en appartementen langs de Noord Hollandse kust, zit er zeker één bij voor u! De huisjes aan zee zijn gevestigd in gezellige kustplaatsen als Sint Maartenszee, Callantsoog en Julianadorp aan zee. Ze liggen dicht bij zee, strand en duinen. Maar zijn ook een goede uitvalsbasis voor het bezoeken van de natuurparken en vele mooie plaatsen in de buurt. Perfect voor een heerlijke strandvakantie dus. Bekijk hier snel ons aanbod:

 

De perfecte uitvalsbasis: een huisje aan zee

Vanuit uw huisje aan zee kunt u genieten van de eindeloze stranden, schitterende duingebieden en stevige branding die Nederland te bieden heeft. Klaar met het strand? Bezoek een van de vele gezellige kustdorpjes of strandtenten voor een lekkere maaltijd of kop koffie. Onze vakantiehuisjes zijn een goed startpunt om één van de geliefde kustplaatsen te bezoeken, zoals Sint Maartenszee, Julianadorp aan zee en Callantsoog. De winkeltjes, restaurants, strandtenten en cafés in Noord Holland zijn het gehele jaar open.

Maar ook aan natuur is Noord Holland rijk. Voor wandel- en fietsplezier bent u zeker op de goede plek. Er zijn naast de uitgestrekte standen ook vele prachtige natuurgebieden te vinden in Noord Holland. Denk hierbij aan bijvoorbeeld natuurgebieden Zwanenwater, Abbestee en Kooibosch. Na een lange dag in de natuur, kunt u dan heerlijk uitrusten in één van onze vakantiehuisjes aan zee.

 

Kom tot rust in een huisje aan zee

Een vakantie aan de Nederlandse zee is heerlijk in ieder seizoen! In de warme zomerperiode kunt u er zonnen en zwemmen, in het najaar en de winter lekker uitwaaien. Een flinke hap zilte zeelucht doet wonderen voor lichaam, geest en gezondheid. Na een heerlijke dag op het strand voelt u langzaam de spanning van je afglijden. Aan zee komt u je helemaal tot rust! Maar hoe kan dat?

 

Gezonde zeelucht

Het klinkt misschien gek, maar de frisse lucht aan zee is echt gezonder. Onderzoekers geloven dat dit komt door negatieve ionen in de lucht. Deze moleculen in de zeelucht helpen om zuurstof in ons lichaam op te nemen. Ze brengen onze serotoninevoorraad op pijl, een lichaamsstofje dat invloed heeft op ons humeur en stress. Ook het ruisende geluid van de golven helpt ons ontspannen. Tijdens een stevige wandeling over het strand verdwijnen onze hoofdpijn en lusteloosheid als sneeuw voor de zon. Na een vakantie aan zee bent u weer klaar om aan nieuwe dingen te beginnen!

Huisje aan zee

 

Met de hond naar zee

Het is natuurlijk heerlijk om de hond mee naar zee te kunnen nemen om samen te genieten van een fantastische vakantie. Allereerst is het fijn dat uw trouwe viervoeter niet urenlang in de auto hoeft te zitten. De kustplaatsen in Noord-Holland zijn voor iedereen in Nederland goed te bereiken. Honden vinden het heerlijk om een strandwandeling te maken of te genieten van de bossen in de buurt van de duinen. Bij I-projekt zijn tal van woningen beschikbaar waar uw hond mee naar toe mag. De familie is immer niet compleet zonder uw hond. 

I-Projekt voor een onvergetelijke vakantie in een huisje aan zee

Kortom, voor een huisje aan zee zit u bij I-Projekt goed. Met een groot kwalitatief aanbod langs de kust van Noord Holland, zit er altijd een gezellig huisje voor u bij! Geniet van die heerlijke strandvakantie waar u het hele jaar al op zat te wachten. Bekijk hier het aanbod vakantiehuisjes Noord Holland

Ervaar het zelf, en heb een onvergetelijke vakantie!

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!