Menu

Callantsoog

Callantsoog is van oudsher een van de eerste en mooiste badplaatsen van Nederland met een gezellig dorpscentrum. 

Uniek is de ligging van het centrum van Callantsoog, vanaf het strand even het duin op en af en je komt midden in het bruisende centrum terecht.  Twee strandpaviljoens (van april t/m oktober totaal 5) waarvan een strandrestaurant, zijn het gehele jaar door geopend! In de zomer ligt het prachtige witte strand uitnodigend te wachten op de vele bezoekers op slechts 3 minuten loopafstand van het dorpsplein. 

Uniek is het feit dat dit toeristische dorp haar kleinschaligheid heeft weten te behouden, met een paar gezellige restaurants, winkeltjes en terrassen. De meeste winkels zijn het hele jaar door op zondag geopend, zodat er elke dag een gezellige sfeer heerst. In de zomer bruist het van de activiteiten zoals markten, dorpsfeesten en muzikale evenementen. Wij hebben verschillende vakantiehuisjes en appartementen in Callantsoog in de buurt van het centrum en het strand. 

Rondom Callantsoog zijn de bloeiende bollenvelden in het voorjaar een lust voor het oog. Behalve het strand zijn ook de natuurgebieden Het Kooibos en Het Zwanenwater zeer populair, bij wandelaars en natuurliefhebbers. De steden Den Helder, Alkmaar en Schagen zijn vanaf Callantsoog in korte tijd bereikbaar. Al deze eigenschappen maken van Callantsoog een bijzonder populaire bestemming, in elk seizoen en voor jong en oud.

Omgeving overzicht

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!