Bungalow aan zee

Bungalow aan zee

Bent u op zoek naar een bungalow aan zee? I-Projekt heeft een aantal prachtige huisjes aan zee aan de kust van Noord-Holland. De omgeving is fantastisch, door de uitgestrekte stranden, de schone kust en de zon die nét iets vaker schijnt dan in het binnenland. Niet voor niets is de Noord-Hollandse kust al jaren een geliefde vakantieomgeving.

Bekijk onze bungalows aan zee in:

De charme van een bungalow aan zee

Er zijn talloze factoren die een vakantie in een bungalow aan de kust verleidelijk maken. Beeldt u het prachtige uitzicht eens in. Geniet van de zonsop- en ondergang en neem wanneer er nog bijna geen mensen op het strand zijn een duik in de verkoelende zee. Vanuit de bungalows bent u zó op het strand. Ontspanning, rust en ruimte staan tijdens een vakantie aan zee vaak centraal. Je ervaart hier het ultieme gevoel van vrijheid. Neem een boek mee, en geniet van een warme chocomel of een heerlijk glas wijn in een van de vele gezellige strandtenten.
 

Naast ontspanning ook talloze (sportieve) activiteiten in de omgeving  

Volledig ontspannen en tot rust komen is natuurlijk niet de enige mogelijkheid. Voor de liefhebbers van sportiviteit zijn er ontzettend veel mogelijkheden om een stevige strandwandeling of fietstocht door de duinen te maken. Het lange strand leent zich ook uitstekend om te vliegeren of zandkastelen te bouwen. Ook nog sportievere activiteiten zijn volop aanwezig. Surf op de golven, houd evenwicht tijdens het stand up paddle baording, huur een kajak, of kies voor adrenaline tijdens het kitesurfen. Er is in de buurt ook een subtropisch zwemparadijs. Kortom, vervelen zit er in deze omgeving niet in. In elk seizoen is er voldoende te beleven.

 

Waarom huur je een bungalow aan zee bij I-Projekt?

Alle medewerkers bij I-Projekt kennen het aanbod door en door en staan u graag persoonlijk te woord om een advies op maat te geven. Hebt u moeite om een keuze te maken of twijfelt u tussen een aantal bungalows aan zee? Geen zorgen, wij vertellen u wat een vakantie aan de Noord-Hollandse kust allemaal te bieden heeft en kiezen samen met u de perfecte bungalow voor uw vakantie om nooit te vergeten.

 

De omgeving

In de omgeving zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden om naast de kustdorpjes de wat grotere steden te bezoeken, zoals Alkmaar, Den Helder, of Schagen. Hier kunt u uitgebreid shoppen, cultuur snuiven en een avondje naar de kroeg of de bioscoop. Vanuit Den Helder kunt u makkelijk de veerboot nemen naar Waddeneiland Texel, waar u zeehonden kunt kijken in Ecomare.

Bekijk hier wat extra informatie over de omgeving.

 

Contact opnemen met I-Projekt

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met ons via info@vakantiewoningenaandekust.nl. Ook staan wij je graag telefonisch te woord via +31 (0)226 333 400.