Vakantiehuisjes Groote Keeten

I-Projekt / Vakantiewoningen aan de kust heeft een ruim aanbod vakantiehuisjes in Groote Keeten te huur voor een ideale vakantie aan zee. Bekijk hieronder ons aanbod in Groote Keeten: 

Appartementen Callantsduyne – Groote Keeten   

Appartementencomplex Callantsduyne in Groote Keeten heeft een fantastische ligging. De appartementen zijn aantrekkelijk doordat ze midden in de duinen liggen. Deze ligging is perfect voor verschillende wandel- en fietsroutes omdat ze op deze plek starten. Daarnaast liggen de appartementen in Callantsduyne aan de rand van een natuur- en vogelgebied. Wanneer u hier een appartement boekt zit u bijna naast strandopgang Groote Keeten. Vanaf hier is het een paar minuten lopen naar het prachtige strand.

Bekijk hier ons vakantiehuisje in Callantsduyne – Groote Keeten  


Appartementen De Duinerei – Groote Keeten

Appartementencomplex De Duinerei ligt ideaal aan de voet van de strandopgang. Deze appartementen liggen uitstekend voor een vakantie vol rust, ruimte en natuur. In elk seizoen hebben de duinen en het strand een aantrekkingkracht. De appartementen liggen op nog geen 200 meter afstand van het uitgestrekte strand. Om de hoek van het appartementencomplex ligt een restaurantje om gezellig een hapje of een drankje te doen. Neem op een zonnige dag plaats op het heerlijke terras.

Bekijk hier onze vakantiewoningen in De Duinerei – Groote Keeten


Bungalowpark Sandepark – Groote Keeten 

Bungalowpark Sandepark bestaat uit allemaal vrijstaande huisjes ideaal gelegen op loopafstand van zowel het Noordzeestrand als de duinen. Doordat de paden in het midden van het park zo groot zijn, geeft dit een mooi ruimtelijk effect. Naast grote paden is er in bungalowpark Sandepark een leuke speeltuin voor kinderen, een ruime speelvijver en een groot gras-/sportveld.  

Bekijk hier onze vakantiehuisjes op Bungalowpark Sandepark – Groote Keeten


Het dorpje Groote Keeten

Het Noord-Hollandse kustdorpje Groote Keeten bestaat uit ongeveer 300 inwoners en staat met name bekend als een plek waar je in alle rust en met veel ruimte om je heen een heerlijke en vooral ontspannen vakantie aan zee kunt beleven. Wandel- en fietstochten door de duinen zijn erg populair, en Groote Keeten is hier ideaal voor omdat veel routes starten in dit dorpje. Het strand in Groote Keeten is heerlijk doordat het, naast zeer schoon, één van de breedste stranden van Nederland is. Vakantiehuisjes in Groote Keeten zijn dan ook zeker populair door het fijne dorpje.

Veel te beleven

Vakantiehuisjes in Groote Keeten zijn ideaal; er is namelijk veel te beleven! Het landschap rondom Groote Keeten bestaat uit zee, strand, polders, duinen en bloembollenvelden. Het zal u niet verrassen, maar staat daardoor bekend als één van de mooiste gebieden in Nederland. Groote Keeten ligt vlak achter de duinen, waardoor je direct op het strand bent. Hier kunt u genieten van heerlijke restaurantjes. Verder is er op kleine afstand ook genoeg te beleven als u vakantiehuisjes in Groote Keeten bezoekt. Denk aan een bezoek aan het Anna Paulowna Dierenpark en Landgoed Hoenderdaell. Ook kunt u op pad met de Waddenexplorer om zeehonden te bekijken of op de donderdag naar de weekmarkt in Schagen.

Omgeving Groote Keeten

Vanaf de vakantiehuisjes in Groote Keeten ligt de havenstad Den Helder op slechts 8 kilometer afstand. Vanaf Den Helder is de boot naar Waddeneiland Texel te pakken of kunt u een bezoekje brengen aan Fort Kijkduin. Groote Keeten ligt circa 4 kilometer ten noorden van Callantsoog. Hier is het mogelijk om elke dag van de week boodschappen te doen, zijn er meerdere restaurantjes, en leuke winkeltjes om te shoppen. Op een klein half uurtje rijden bent u in de gezellige steden Alkmaar of Schagen voor een leuk dagje weg.     

Bezoek voor meer informatie over activiteiten in de buurt het VVV-kantoor in Callantsoog.

Uw vakantiehuis in Groote Keeten verhuren? 

Voor de verhuur van uw vakantiehuisjes in Groote Keeten is I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust de betrouwbare partner. Wij weten precies hoe we uw huis zo snel en goed mogelijk kunnen verhuren door onze jarenlange ervaring. Wij regelen:

  • De bezetting van uw vakantiewoning
  • De ontvangst van de gasten, inclusief sleuteloverdracht 
  • De schoonmaak
  • Klein technisch onderhoud 

Lees hier meer over wat wij voor u als huiseigenaar kunnen betekenen.