Nachtje weg aan zee? Huur een huisje bij Vakantiewoningen aan de Kust

Nachtje weg aan zee? Huur een huisje bij vakantiewoningen aan de kust

Wilt u er echt even uit? Even helemaal tot rust komen? Het liefst aan zee. Maar heeft u niet heel veel tijd? Bij I-projekt vakantiewoningen aan de kust boekt u gemakkelijk een nachtje weg aan zee. Met een gevarieerd aanbod van vele vakantiehuisjes en appartementen langs de Noord Hollandse kust, zit er zeker één bij voor u! Groot of klein, in een gezellig park of vrijstaand, in Callantsoog of toch liever in Sint Maartenszee. We hebben het allemaal. Bekijk hier ons aanbod:

Last minute nachtje weg? Bel ons even+31 (0)226 333 400 . Wij vertellen graag welke huisjes er nog beschikbaar zijn, zodat u niet lang hoeft te zoeken. Onze medewerkers kennen het aanbod goed en weten wat er bij uw wensen past.

Vakantiehuisjes in Noord Holland waar u aan niets meer hoeft te denken

Als u een nachtje weg gaat, wilt u niet nog aan van alles moeten denken. Geen zorgen! Al onze vakantiehuizen zijn volledig ingericht. Ook is er bij een aantal huisjes beddengoed aanwezig. Zo niet, dan kunt u deze bij ons bijhuren. Zo hoeft u dit niet mee te sjouwen als u daar geen ruimte voor heeft. En kunt u genieten van uw heerlijke nachtje weg met uw familie, vrienden, geliefde of lekker alleen.

Waarom naar het prachtige Noord Holland?

Het is niet eenvoudig het Hart van Noord Holland in een paar woorden te vatten. Er zijn polders, duinen en natuurgebieden waar u naar hartenlust kunt fietsen en wandelen. En natuurlijk is er water, heel veel water. Denk maar aan de twee kusten: de Noordzeekust en de IJsselmeerkust. Het is een gebied van grote contrasten. Van dynamische steden tot ongerepte, schilderachtige dorpjes. Wie houdt van deze bonte stoet van landschappen, dorpen en steden als Alkmaar en Hoorn waar u  terecht kunt voor plezier, kunst en cultuur komt hier ongetwijfeld terug. Keer op keer...

Weten wat er allemaal te doen is in Noord Holland? Bekijk ons overzicht van de omgeving. Hier vindt u meer informatie over alle gezellige kustplaatsjes.

Beleef het perfecte nachtje weg aan zee bij vakantiewoningen aan de kust

Hebben wij u nog niet overtuigd waarom een nachtje weg aan zee ontzettend leuk is? Boek dan snel bij ons en ontdek het zelf! Hulp nodig, of andere vragen? Neem contact met ons op via info@vakantiewoningenaandekust.nl of bel +31 (0)226 333 400 . Wij kennen ons aanbod door en door en helpen u graag bij het vinden van het juiste vakantiehuisje . We wensen u in ieder geval alvast veel vakantie (voor)pret toe!