Strandvakantie Julianadorp

Op zoek naar een vakantiehuisje in Julianadorp voor een vakantie aan zee? Lekker even uitwaaien op het strand van Julianadorp, relaxen met een goed boek, met de kinderen een balletje trappen, of een potje badminton op het strand? Zoek je een vakantie waar je tot rust kunt komen, of toch een plek waar een hoop gezellige dorpjes en steden in de buurt te bezoeken zijn? Kijk eens rond bij onze accommodaties in Groote Keeten, in de buurt van Juliandorp. Onze vakantiehuisjes liggen allemaal vlak bij het strand en de zee. Voor een strandvakantie om nooit meer te vergeten.

 

Het strand van Julianadorp

Los van alle andere activiteiten die je in de buurt van Julianadorp kan doen zijn het strand, de duinen, en de Noordzee toch wel de belangrijkste trekpleisters. De meeste vakantiegangers in een strandhuisje in Julianadorp zoeken dan ook het brede zandstrand en de vloeiende duinen op. 

Het Noord-Hollandse kustgebied is dan ook een heerlijke vakantiebestemming in alle jaargetijden. Wanneer de zon schijnt spreekt dit voor zich, maar ook als het iets kouder is, is dit strand een goede bestemming om lekker uit te waaien en te vliegeren.

Wat het strand van Julianadorp speciaal maakt, is dat het één van de kustplaatsen in Nederland is met de meeste zonuren. Daarnaast staat dit strand erom bekend dat het een erg schoon strand is. Er zijn meerdere strandpaviljoens aanwezig voor een gezellig hapje en drankje. Stell je eens voor: in de winter een heerlijke warme chocomel met slagroom en in de zomer een verkoelend wijntje met uitzicht op de zee. Wat wil je nog meer?

 

 

Activiteiten tijdens een strandvakantie in Julianadorp

Uiteraard is het mogelijk om tijdens een vakantie in Julianadorp optimaal te ontspannen en te wandelen.
Maar er zijn ook een hoop activiteiten te ondernemen in (de buurt van) het Julianadorp aan zee. Denk eens aan:

  • Golfen, tennissen of fietsen
  • Blokarten, deltavliegen, flyboarden, kitesurfen, wakeboarden, vliegeren, waterskiën, zeevissen, windsurfen en zeilen
  • Wadlopen
  • Kanoën
  • Paardrijden
  • Vogelspotten

 

Het Juliana-dorp 

Julianadorp bestaat uit ongeveer 14.000 inwoners. In het centrum van Julianadorp zijn er winkels, cafés en restaurants te vinden om te shoppen of een uitgebreid diner te nuttigen. Het dorpje heeft een ideale ligging pal naast de duinen en het strand en is gelegen in een van de zonnigste gemeenten van Nederland. Dit maakt ook dat het een plek is waar vakantiegangers met plezier jaar op jaar terugkeren. In de gezellige zomermaanden is hier veel te beleven, zoals markten, braderieën en volks- en strandfeesten. Eén en al gezelligheid! Ook is het een fantastische plek om te komen met kinderen. Naast het strandleven zijn er een hoop verschillende sportvelden, speeltuinen en is er een subtropisch zwemparadijs. 

 

In de buurt van Julianadorp

Met de omliggende steden Den Helder, Callantsoog, Alkmaar en Schagen hoeft u zich geen moment te vervelen. In het kustplaatje zelf zijn de uitgaansmogelijkheden beperkt, maar in de buurt zijn er voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld een discotheek te bezoeken, te bowlen, een filmpje te pakken, te lasergamen of uitgebreid te shoppen. Ook kunt u in het nabijgelegen Den Helder de veerboot naar het Waddeneiland Texel pakken.

Een vakantie in een strandhuisje in Julianadorp is de perfecte uitvalsplek voor een combinatie van rust, natuur en ontspanning. Ook kunt u hier natuurlijk actieve en sportieve activiteiten ondernemen.

Bekijk meteen onze mogelijkheden voor een strandvakantie in Julianadorp en geniet met volle teugen van dit prachtige kustdorpje.