Vakantiehuisjes Julianadorp

I-Projekt / Vakantiewoningen aan de kust verhuurt vakantiehuisjes in de buurt van Julianadorp aan Zee. Bekijk hieronder ons aanbod in de buurt van Julianadorp:

Vakantiehuisjes Groote Keeten

Vakantiehuisjes Callantsoog

 
Julianadorp aan Zee

Julianadorp aan Zee behoort tot de zonnigste gemeenten van Nederland. Vakantiegangers komen met liefde jaar op jaar terug naar dit kleine dorpje. Julianadorp ligt iets onder Den Helder aan de kust. Het is een gemeenschap die sinds de geboorte van prinses Juliana deze naam draagt. Het is de ideale locatie voor een vakantie, midden tussen de duinen en de bloemenvelden. Vakantiehuisjes in Julianadorp zijn dan ook zeker een aanrader om eens te bezoeken. Naast een vakantiehuis in Julianadorp kunt u ook kijken om Julianadorp aan Zee voor een dagje te bezoeken. Bent u in de buurt op vakantie, ga dan een dagje uit naar Julianadorp!

Waarom kiezen voor vakantiehuisjes in Julianadorp?

In Julianadorp zijn ontzettend veel leuke dingen te doen tijdens een vakantie aan zee. Zo is dit een fantastische plek om lekker lui op het strand te genieten van een zonvakantie, of van mooie wandel- en fietstochten. Op het strand kunt u diverse watersporten doen. Het is daarom ideaal om een vakantiehuis in Julianadorp aan zee te nemen. Daarnaast is er genoeg te doen voor (jonge) kinderen. Er zijn diverse speeltuinen, sportvelden, en een subtropisch zwemparadijs. Ook zijn er verschillende restaurants om lekker te eten, evenals andere horecagelegen. Verschillende winkelcentra zijn er ook te vinden in Julianadorp. Als u kiest voor vakantiehuisjes in Julianadorp bent u ook zo op Texel. Het is slechts twintig minuten met de veerboot. Zelfs als u niet kiest voor een vakantiehuisje in Julianadorp, maar in de omgeving daarvan, kunt u genieten van al het moois dat Juliandorp te bieden heeft. 
 

Bereikbaarheid

Heeft u een vaktantiehuisje in de buurt van Juliandorp geboekt? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk heen. Het dichtsbijzijnde treinstation is Den Helder Zuid. Vanaf hier kunt u diverse bussen zoals buslijn 30 of 32 naar Juliandorp nemen. Afhankelijk van de locatie van het vakantiehuisje in Julianadorp kunt u de juiste halte kiezen. In het zomerseizoen rijdt ook een Kustbus (nummer 851) vanaf het NS-station Den Helder naar Julianadorp aan Zee. Tevens zijn er diverse parkeerterreinen waar u de auto vrij kunt parkeren.

Uw vakantiehuis in Julianadorp verhuren?

I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust is dé betrouwbare partner voor de verhuur van uw vakantiehuisjes in Julianadorp. Met onze jarenlange ervaring in deze branche en regio weten we precies hoe we uw huis zo goed mogelijk kunnen verhuren. Wij regelen:

  • De bezetting van uw vakantiewoning
  • De ontvangst van de gasten, inclusief sleuteloverdracht 
  • De schoonmaak
  • Klein technisch onderhoud 

Lees hier meer over wat wij voor u als huiseigenaar kunnen betekenen.