Vakantiewoning verhuur Noord-Holland

Vakantiewoning verhuur Noord Holland 

I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust is dé betrouwbare partner voor de verhuur van uw vakantiewoning langs de Noord-Hollandse kust. Met een mooi en breed aanbod vakantiewoningen in de kop van Noord Holland wordt ieders vakantie gegarandeerd een succes.

Vakantiewoning verhuur uitbesteden

Het hebben van een vakantiewoning aan de kust is natuurlijk hartstikke fijn. Maar de kans is groot dat u hier niet zelf het hele jaar in kunt vertoeven en u dit graag wilt verhuren om er het maximale uit te halen. Er komt dan natuurlijk ontzettend veel op u af. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan de promotie en marketing van het vakantiehuis, online vindbaarheid, de aanvragen en betalingen van alle boekingen regelen, de sleuteloverdracht, de schoonmaak en het opstellen van verhuur contracten? Hier komt ontzettend veel tijd en aandacht bij kijken. Als u daarom niet alle tijd of alle kennis heeft van de markt is het verstandig om dit uit te besteden aan een professional met veel ervaring in het matchen van vraag en aanbod! Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Heerlijk toch?

Bent u op zoek naar een partner voor de verhuur van uw vakantiewoning?

Zoek dan niet verder. Als u een mooie vakantiewoning heeft langs de Noord-Hollandse kust en past binnen ons concept gaan wij graag de samenwerking met u aan. I-projekt/ Vakantiewoningen aan de kust neemt particuliere eigenaren alle zorgen uit handen, zoals we al 20 jaar doen – en waar we echt goed in zijn. Als partner:


• Zorgen wij voor een goede bezetting van uw vakantiewoning
• Ontvangen wij de gasten en zorgen dat ze goed terecht komen
• Regelen wij de schoonmaak
• Zorgen wij voor klein technisch onderhoud

Daarnaast rekenen wij maandelijks met u af, en het is uiteraard ook mogelijk om zelf gebruik te maken van uw vakantiewoning. Deze afspraken maken wij natuurlijk van tevoren met elkaar.

Bent u op zoek naar een vakantiewoning voor uw vakantie?

Ook dan zit u hier helemaal op de juiste plek. Ons aanbod bestaat uit prachtige vakantiehuisjes langs de bekende Noord-Hollandse kustlijn voor een heerlijk vakantieverblijf. Bijna alle accommodatie zijn op loopafstand van het strand en de zee. Een vakantie aan de kust is heerlijke in alle seizoenen. Onze vakantiehuisjes bevinden zich in:

Sint Maartenszee
Callantsoog
Groote Keeten
Petten
Overig

Komt u er zelf niet uit? Dan adviseren wij u graag en vinden we samen de vakantiewoning van uw dromen. Bekijk in het overzicht van de omgeving ook wat er allemaal te doen en te bekijken is in de buurt. Kijk in ons makkelijke zoek & boeksysteem naar de beschikbaarheid van de verschillende vakantiewoningen.

Neem snel contact op voor uw vakantiewoning verhuur in Noord-Holland

Onze medewerkers kennen alle accommodaties door en door en kunnen u voorzien van persoonlijk advies. Of u nou vragen heeft over het verhuren van uw eigen woning, of juist op zoek bent naar een heerlijk vakantieadresje. Ons team staat altijd voor u klaar. Wij zijn bereikbaar via info@vakantiewoningenaandekust.nl of 0224 723320.