Vakantiepark aan de kust

Vakantiepark aan de kust

Bent je toe aan een heerlijke vakantie aan de kust? Bij I-Projekt vakantiewoningen aan de kust hebben wij verschillende huisjes en bungalows te huur op diverse vakantieparken aan de kust van Noord-Holland. Met een groot aanbod vakantiehuisjes aan zee zit er zeker iets passends voor jou bij. Of je nou alleen, met je hond of met je gezin komt. Ons aanbod is uitgebreid en divers.


Ons aanbod vakantiehuisjes aan de Nederlandse kust

Bekijk eens onze accommodaties in:

Vanuit deze kustdorpjes is het naastliggende dorpje altijd goed bereikbaar. Een vakantie hier staat garant voor zon, zee en strand. Je kunt de vakantie zo actief of rustig mogelijk invullen als je wilt. Lekker luieren met een boek op het strand? Heerlijk. Toch liever wat meer actie? Voldoende mogelijkheden!


Boek je veelzijdige strandvakantie in een vakantiepark aan de kust bij ons  

Voor het échte vakantiegevoel hoef je helemaal niet ver te reizen, maar kun je lekker in eigen land blijven. Vakantiewoningen aan de kust heeft een gevarieerd aanbod van meer dan 200 vakantiehuisjes aan de kust van Noord-Holland waar je een keuze uit kunt maken. Of je nou een vakantiehuisje uitkiest in Callantsoog, Julianadorp of Groote Keeten, er is in de omgeving altijd genoeg te doen. Bekijk hier een overzicht van omliggende steden en dorpjes in de omgeving voor een dagje winkelen, een museum bezoeken of cultuur snuiven. Daarnaast zijn er aan de Noord-Hollandse kustlijn veel mooie natuur en duingebieden te ontdekken voor mooie wandel- en fietstochten. Ook voor kinderen is het hier fantastisch. Ze kunnen spelen op het strand of in de zee, sportieve activiteiten zoals kajakken, vliegeren, kitesurfen of zwemmen in een van de zwembaden. 


Over Vakantiewoningen aan de kust

Vakantiehuisjes aan de kust verhuren? Dat is wat wij doen – en waar we goed in zijn! Ons aanbod bestaat uit meer dan 200 vakantiehuisjes en appartementen langs de Noord-Hollandse kust. Een mooi en gevarieerd aanbod waar wij trots op zijn. Op onze website is het mogelijk om alle vakantiewoningen te bekijken, maar uiteraard geven wij ook graag persoonlijk advies. Het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt, allemaal kennen wij persoonlijk alle huizen waardoor we je goed kunnen adviseren. Kun je dus niet zelf kiezen? Neem contact met ons op, vertel jouw wensen, en dan komen we er samen helemaal uit.