Vakantiehuizen in Sint Maartenzee

Sint Maartenszee is een prachtige kustplaats gelegen in de gemeente Schagen en ligt tevens op korte afstand van Callantsoog. De mooie badplaats vervult voornamelijk een toeristische functie. In de zomer is het er heerlijk bruisend en actief en in de winter kan je hier genieten van alle rust. Het is een echt vakantiedorpje er er zijn dan ook veel vakantieshuisjes in Sint Maartenszee. Overigens vormt Sint Maartenszee een echte toeristische kern samen met de badplaatsen Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartensbrug en Sint Maarten.

Het kustdorp Sint Maartenszee

Waarom kiezen voor een van de vakantiehuisjes Sint Maartenszee?
Als je kiest voor vakantiehuisjes in Sint Maartenszee, dan is dat zeker een goede keuze. Vanaf deze heerlijke badplaats ben je zo in andere badplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Callantsoog, maar ook zeker aan de Schoorlse Duinen of de Zaanse Schans. Ook grotere steden als Den Helder, Alkmaar en Amsterdam zijn goed te bereiken vanaf Sint Maartenszee. Verder bevindt De Goudvis zich in Sint Maartenszee, een fijn speelpark voor kinderen. Ook Het Land van Fluwel is een attractiepark voor kinderen.

Uw vakantiewoning in Sint Maartenszee verhuren? 
I-projekt Vakantiewoningen aan de kust is de betrouwbare partner voor de verhuur van uw vakantiehuisjes in Sint Maartenszee. Met de jarenlange ervaring in het verhuren van vakantiewoningen in deze branche en regio weten we precies hoe we uw vakantiewoning of huis zo goed mogelijk kunnen verhuren. Wij regelen:

  • De bezetting van uw vakantiewoning
  • De ontvangst van de gasten, inclusief sleuteloverdracht 
  • De schoonmaak
  • Klein technisch onderhoud 

Lees hier meer over wat wij voor u als huiseigenaar kunnen betekenen.