vakantiehuisjes Sint Maarten

Binnenkort of over een langere tijd een keertje naar Sint Maarten? Bekijk hieronder ons aanbod aan vakantiehuisjes in Sint Maarten:

Sint Maarten - een pittoresk dorpje

Sint Maarten is een charmant dorp in Noord-Holland, en een pareltje voor liefhebbers van natuur, rust en de Nederlandse dorpsgezelligheid. Dit dorpje, gelegen in een landelijke omgeving, maar niet ver van de stad Schagen, biedt een vredige ontsnapping aan de drukte van het overvolle dagelijkse leven. Met een kleine en hechte gemeenschap van inwoners is dit dorp de perfecte bestemming voor iedereen die het authentieke Nederlandse plattelandsleven voor een paar dagen wil ontdekken.

Historisch centrum en lokale gezelligheid

Het hart van Sint Maarten klopt in zijn schilderachtige centrum, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Wandelen langs historische boerderijen en genieten van de rustige, landelijke sfeer is hier orde van de dag. De lokale bevolking, die bekend staat om hun vriendelijkheid en openheid, verwelkomt vakantiegangers en andere bezoekers met open armen. In de dichtsbijzijnde omgeving vindt u verschillende kleine winkeltjes en ambachtelijke producenten, waar u verschillende lokale delicatessen en handgemaakte items kunt kopen. Dit zijn perfecte cadeautjes voor naasten, unieke souvenirs, of om te genieten van de lokale smaak.

Paradijs voor natuurliefhebbers

De omringende landschappen bieden heerlijke mogelijkheden voor fietsen en wandelen, met goed gemarkeerde routes die u langs alle hoogtepunten en meest idyllische plekjes leiden. Geniet van de uitgestrekte polders, karakteristieke dijkenen schilderachtige waterwegen die dit deel van Noord-Holland zo speciaal maken. Allemaal vanuit uw vakantiehuisje in Sint Maarten!

Sport en recreatie in de buitenlucht

Ook sport- en recreatieactiviteiten zijn volop aanwezig in en rond de vakantiehuisjes in Sint Maarten. Slechts een korte rit brengt u naar de kust, waar u volop kunt genieten van de Noord-Hollandse stranden en duingebieden. Ook in het historische stadje Schagen, met zijn musea, markten en winkels, is het goed vertoeven als leuke afwisseling van het dorpsleven.

Strand en cultuur

De ideale keuze voor iemand die op zoek is naar een ontspannen vakantie in eigen land is Sint Maarten. De combinatie van landelijke charme, een vriendelijke gemeenschap en de nabijheid van natuurschoon en culturele bezienswaardigheden maken van Sint Maarten een uitstekende bestemming. Ook bereikbaarheid is geen probleem; Sint Maarten is heel goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Zo is het ook een makkelijke bestemming voor een weekendje weg of een langere vakantie. 

Uw vakantiewoning in Sint Maarten verhuren? 

I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust is dé betrouwbare partner voor de verhuur van uw vakantiehuisje in Sint Maarten. Dankzij jarenlange ervaring in deze regio en branche weten we precies hoe we u het beste kunnen ondersteunen met de verhuur van uw huis. Wij regelen:

  • De bezetting van uw vakantiewoning
  • De ontvangst van de gasten, inclusief sleuteloverdracht 
  • De schoonmaak
  • Klein technisch onderhoud 

Lees hier meer over wat wij voor u als huiseigenaar kunnen betekenen.