Menu

Vakantiehuisjes Julianadorp 

I-Projekt / Vakantiewoningen aan de kust verhuurt vakantiehuisjes in Julianadorp aan Zee. Bekijk hieronder ons aanbod in Julianadorp:

  

Bungalowpark Ooghduyne – Julianadorp aan Zee

Bungalowpark Ooghduyne in Julianadorp - Iprojekt

Bungalowpark Ooghduyne is perfect voor gezinnen met (jonge) kinderen die er van houden om actief bezig te zijn. Zo is de mogelijk om (betaald) gebruik te maken van een 9-holes golfbaan, kanoverhuur, minigolf, bowling, fietsverhuur, en een subtropisch zwemparadijs. Daarnaast is er op het park ook een restaurant, meerdere sportvelden en (indoor) speeltuinen, en een brasserie.

Bekijk hier onze 2 vakantiehuisjes op Bungalowpark Ooghduyne – Julianadorp aan Zee.

Bungalowpark Zandloper – Julianadorp aan Zee  

Bungalowpark Zandloper in Julianadorp aan Zee - Iprojekt

Bungalowpark De Zandloper bestaat uit vrijstaande huizen gelegen op ruime kavels. Alleen de kustweg en de duinen scheiden dit bungalowpark van het 40 km lange witte zandstrand. Het dorpje zelf ligt op 2,5 km afstand en op het park zelf kunt u gebruik maken van een speeltuin, de tafeltennistafel, en het voetbal- en basketbalveld.

Bekijk hier onze 2 vakantiehuisjes op Bungalowpark Zandloper – Julianadorp aan Zee.


Julianadorp aan Zee

Julianadorp aan Zee behoort tot de zonnigste gemeenten van Nederland. Vakantiegangers komen met liefde jaar op jaar terug naar dit kleine dorpje. Er zijn hier veel leuke dingen te doen tijdens een vakantie aan zee. Zo is dit een fantastische plek om lekker lui op het strand te genieten van een zonvakantie, of voor mooie wandel- en fietstochten. Daarnaast is er ontzettend veel te doen voor (jonge) kinderen. Er zijn diverse speeltuinen en sportvelden, en een subtropisch zwemparadijs. Daarnaast zijn er verschillende restaurants om lekker te eten.    

 

 

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!