Julianadorp strandhuisjes

Julianadorp aan Zee

Ontdek Julianadorp aan Zee, een van de pareltjes van Noord-Holland. Gelegen direct aan de duinen en geroemd om zijn heerlijk rustgevende bungalowparken, trekt Julianadorp aan Zee vakantiegangers uit heel Europa. 

De charme van Julianadorp aan Zee

Julianadorp aan Zee staat bekend als een van de zonnigste gemeenten in Nederland en is de perfecte bestemming voor een ontspannen strandvakantie. Oorspronkelijk ontstaan in 1900 als 'Loopuytdorp', is Julianadorp uitgegroeid tot een bruisend toeristisch paradijs, mede dankzij zijn prachtige ligging aan zee.

 

Ooghduyne villapark - ideaal voor de actieve vakantie

Het villapark Ooghduyne, één van onze paradepaardjes, is een ideale bestemming voor actieve gezinnen. Het biedt een breed scala aan sport- en ontspanningsmogelijkheden, zoals:

 

  • 9-holes golfbaan
  • Fiets- en kano-verhuur
  • Bowlingbaan
  • Minigolf
  • Subtropisch zwembad met glijbaan en stroomversnelling

 

Na een dag vol activiteiten kun je heerlijk ontspannen in een van de vele cafés en restaurants.

 

Meer dan alleen Ooghduyne

Naast Ooghduyne biedt I-projekt ook een uitgebreide selectie gezellige appartementen en bungalows in andere delen van Julianadorp aan Zee. Waar je ook verblijft, je zult genieten van de sfeervolle markten, braderieën en feestjes die Julianadorp aan Zee tijdens de zomermaanden te bieden heeft.

 

Het wonder van Julianadorp aan Zee ontdekken

Met I-projekt ontdek je meer dan alleen een vakantiebestemming. Je ontdekt een prachtige omgeving, van de glinsterende golven van de zee tot het warme zand onder je voeten. Laat de kinderen zandkastelen bouwen aan de kustlijn, terwijl jij ontspant met een boek in de zon. Maak een wandeling langs de kust en adem de zilte zeelucht in, terwijl de meeuwen boven je cirkelen. Er is weinig vergelijkbaars met de rust die Julianadorp aan Zee te bieden heeft. En dat in eigen land!

En als de dag ten einde loopt, kun je terugkeren naar je comfortabele vakantiewoning, uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Met I-projekt, zijn we trots om je het beste van Julianadorp aan Zee te bieden - een plek waar je kunt ontspannen, ontdekken en genieten van de eenvoudige genoegens van het leven.

 

Ervaar het zelf en boek vandaag nog je perfecte vakantiehuis in Julianadorp aan Zee met I-projekt. Beleef de vakantie van je dromen in de zonnigste gemeente van Nederland!