Vakantie Nederlandse kust

Vakantie Nederlandse kust

Vakantie aan de Nederlandse kust, dat is hartstikke leuk! I-projekt heeft een gevarieerd aanbod vakantiehuisjes en appartementen langs de Noord Hollandse kust. Deze zijn gevestigd in gezellige kustplaatsen als Julianadorp aan zee, Sint Maartenszee en Callantsoog. De vakantiehuisjes liggen superdichtbij de zee, de duinen en het strand. Perfect voor een strandvakantie langs de Nederlandse kust dus! Maar ze liggen ook goed als u de natuurparken en vele mooie plaatsen in de buurt wilt bezoeken. Bekijk snel ons aanbod:

Voor vakantiehuisjes aan de Nederlandse kust zit u hier goed.

 

Vakantie aan de kust – dat kan ook in Nederland

Een vakantie aan de Nederlandse kust is heerlijk in elk seizoen! In de warmere zomerperiode kunt u er zwemmen en zonnen, in het najaar en de winter lekker uitwaaien. Niet gek ook dat er ieder jaar weer veel Nederlanders kiezen voor een vakantie aan de prachtige kust van ons kikkerlandje. De zilte lucht en het ruisen van de zee doen iedereen goed. Aan de kust komt u helemaal tot rust. U kunt genieten van de eindeloze stranden, schitterende duingebieden en een stevige branding. Klaar met het strand? Bezoek één van de vele strandtenten of gezellige dorpjes voor een kop koffie of een lekkere maaltijd. De winkeltjes, restaurants, cafés en strandtenten in Noord Holland zijn het gehele jaar open.

In Noord Holland bevinden zich meerdere geliefde kustplaatsen, zoals Callantsoog, Sint Maartenszee en Julianadorp aan zee. Na een lange dag op het strand kunt u hier lekker uitrusten in één van de vele vakantiehuisjes.

 

Wat is er te doen? Uitjes Nederlandse kust

Vanuit uw vakantiehuisje in Noord Holland is er genoeg te doen, en door de veelzijdigheid van de provincie gaat u zich zeker niet vervelen. Wij hebben een paar leuke opties voor uitjes aan de Noord Hollandse kust voor u op een rijtje gezet:

Wandelen

Tijdens een vakantie in een bungalowpark in Noord-Holland, gaat u natuurlijk lekker naar buiten. En wat gaat er nou boven een prachtige duinwandeling? Lekker struinen door duinbossen, langs glasheldere meertjes en klimmen naar een duintop voor een wijds uitzicht. En niet te vergeten, het strand om uw hoofd leeg te laten waaien. Voor wandelplezier bent u zeker op de goede plek. In Noord Holland zijn er naast de uitgestrekte stranden vele prachtige natuurgebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan natuurgebieden Kooibosch, Zwanenwater en Abbestee.

Ook bent u zo op het natuurrijke Waddeneiland Texel. Via Den Helder in de kop van Noord Holland neemt u de veerboot naar bijvoorbeeld de zeehonden bij Ecomare.

 

Fietsen

Niet zo van het wandelen? Er zijn ook genoeg prachtige fietsroutes aan de kust van Noord Holland. Geen eigen fiets mee? In de badplaatsen in Noord Holland is bijna overal wel een fietsverhuur. Doe eens gek en huur een tandem, leuk voor jong en oud!

Steden in de buurt bezoeken

Noord Holland staat naast haar stranden ook bekend om haar gezellige steden en dorpjes. Zo kun je een bezoekje brengen aan onze hoofdstad Amsterdam. In Amsterdam kunt u wel een week doorbrengen en u niet vervelen. Ga bijvoorbeeld naar het Rijksmuseum, een dagje shoppen of maak een boottocht langs de grachten bij mooi weer. Naast Amsterdam zijn ook Haarlem, Bergen, Alkmaar en de vele kleine strandplaatsjes het waard om te bezoeken

 

I-Projekt voor een onvergetelijke vakantie aan de Nederlandse kust

Kortom, in Noord Holland kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie. Voor een vakantiehuisje of appartement aan de Nederlandse kust bent u bij ons aan het juiste adres. Met een groot kwalitatief aanbod vindt u altijd wel een vakantiehuis wat bij past bij uw wensen. Bekijk hier het aanbod vakantiehuisjes Noord Holland

Ervaar het zelf, en heb een onvergetelijke vakantie!