Overnachten Noord-Holland

Overnachten in Noord Holland – dat wilt u niet missen

Overnachten in Noord Holland is altijd een bijzondere en unieke ervaring. Zeker wanneer u een huisje kiest uit ons gevarieerde aanbod. Ons aanbod vakantiewoningen bevindt zich namelijk in het prachtige kustgebied van Noord Holland. Kijkt u eens rustig rond op onze site en oriënteer alvast hoe u uw ideale verblijf wilt invullen. U kunt in het overzicht van verschillende vakantiewoningen zelf rondkijken, of neem telefonisch contact op met ons team voor persoonlijk advies. Zoals u van ons kunt verwachten kennen wij elke vakantiewoning door en door en kunnen wij dit perfect matchen met uw voorkeuren.   

Bekijk hier ons zoek & boek systeem

Onze accommodaties langs de Noord Hollandse kustlijn

Heeft u al eens eerder bij ons een overnachting geboekt, kent u de omgeving, of heeft u al wat research gedaan? Bekijk dan hier ons lijstje vakantiewoningen per locatie:

Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem contact op via +31 (0)226 333 400. Wij staan u graag te woord en adviseren wat het beste bij uw wensen past.

Een bijzondere overnachting in Noord Holland is zo geboekt

Of u nou kiest voor een vakantiehuisje of voor een appartement aan de Noord Hollandse kust, één ding is zeker: u gaat een fantastische tijd tegemoet. Het fijne aan al onze accommodaties is namelijk dat ze ontzettend dichtbij zee liggen. Vanuit alle huisjes zijn zowel de zee en het strand op loopafstand. Maar ook de wat grotere dorpen en steden zijn goed te bereiken met de auto. Denkt u bijvoorbeeld eens aan Haarlem, Alkmaar, of de hoofdstad Amsterdam.
Op zoek naar een last minute vakantiehuisje? Geen probleem!

Ontdek de omgeving

Als u denkt aan Noord Holland, dan komt waarschijnlijk de hoofdstad Amsterdam als eerste bij u naar boven. En terecht! Hier zijn natuurlijk ontzettend veel mooie dingen te beleven zoals de verschillende musea, de grote hoeveelheid shopmogelijkheden en het grote assortiment aan restaurantjes en eetcafés. Maar wanneer u in de kop van Noord Holland bent, zijn er ook een aantal dorpen en steden in de omgeving die zeker een bezoekje waard zijn. In dit overzicht van de omgeving kunt u onze tips zien. Maar vergeet bijvoorbeeld ook Schagen, Alkmaar en Den Helder (hier kunt u de boot naar Waddeneiland Texel pakken) niet.

Neem contact op voor uw ideale overnachting aan zee

Aan zee hoeft u zich nooit te vervelen. Lees een goed boek, duik de zee in, werk aan een kleurtje op het strand of waai lekker uit. In elk jaargetijde is de charme van de zee aanwezig. De brede zandstranden langs de Noord Hollandse kustlijn nodigen uit voor een heerlijke vakantie. U kunt contact met ons opnemen via info@vakantiewoningenaandekust.nl of bel +31 (0)226 333 400. Samen kiezen we het perfecte vakantiehuisje voor u uit!