Slapen aan zee

Slapen aan zee in een huisje van vakantiewoningen aan de kust

Slapen aan zee is een unieke ervaring. Samen kijkt u hoe de zon in de zee zakt en wordt u wakker met het rustgevende geluid van de golven. Wilt u dit ook? Dan bent u op de goede pagina terecht gekomen. Bij I-projekt vakantiewoningen aan de kust hebben wij een groot aanbod aan huisjes waarin u aan zee kunt verblijven. Bekijk snel ons aanbod in de gezelligste kustplaatsen: Sint Maartenszee, Julianadorp, Groote Keeten, Callantsoog en Petten. Met het gezin, vrienden, uw partner en eventueel met uw hond. Gewoon in eigen land. Want de uitgestrekte Nederlandse kust vindt u nergens anders.

Vraag direct de beschikbaarheid aan!

Er even helemaal uit

Slapen aan zee is rustgevend. Tijdens een overnachting in een vakantiehuisje aan zee geniet u van ultieme ontspanning. Niet nog een lange tocht naar huis. Strijk na een mooie lange dag op het strand neer op het terras van uw huisje. En profiteer van  de laatste zonnestralen, met nog een laatste glas.

Bij vakantiewoningen aan de kust kunt u rekenen op een volledig ingericht vakantiehuis. Ook is er bij een aantal huisjes beddengoed aanwezig. Zo niet, dan kunt u deze bij ons bijhuren. Zo hoeft u aan niets te denken en kunt u met volle teugen genieten. Sommige huisjes zijn zelfs toegankelijk voor honden. Die horen immers ook bij de familie! Ons enthousiaste team heet u op warme wijze welkom en zorgt voor de basis van een onvergetelijke vakantie of weekendje weg.

Beleef Noord Holland op zijn best

De Noord Hollandse kust is uitermate geschikt om te overnachten aan zee. Onze vakantiehuisjes liggen in een gebied waar u uitstekend kunt fietsen en wandelen. In de omvangrijke natuurgebieden, de duinen of natuurlijk waar u voor gekomen bent, het strand. Even lekker uitwaaien. Maar na een lange dag actief bezig zijn met zwemmen, vliegeren, zandkastelen bouwen of gewoon lekker zonnen, kunt u ook heerlijk een drankje en een hapje doen in één van de vele strandtenten. Kortom; slapen aan zee is altijd een feest!

Weten wat er allemaal te doen is in Noord Holland? Bekijk ons overzicht van de omgeving. Hier vindt u meer informatie over alle gezellige kustplaatsjes.

I-projekt voor een onvergetelijke vakantie in een huisje aan zee

Hebben wij u nog niet overtuigd waarom slapen aan zee ontzettend leuk is? Boek dan snel bij ons en ontdek het zelf! Hulp nodig, of andere vragen? Neem contact met ons op via info@vakantiewoningenaandekust.nl of bel +31 (0)226 333 400. Wij kennen ons aanbod door en door en helpen u graag bij het vinden van het juiste vakantiehuisje. We wensen u in ieder geval alvast veel vakantie (voor)pret toe!