Menu

Overige accommodaties 

I-Projekt / Vakantiewoningen aan de kust heeft naast de accommodaties in Sint Maartenszee, Callantsoog, Julianadorp en Groote Keeten ook nog enkele overige mogelijkheden voor een heerlijke strandvakantie aan de Noord-Hollandse kust. Bekijk hieronder het aanbod:

 

Bungalowpark De Rijd - Nieuwe Niedorp

De bungalow op bungalowpark De Rijd is ideaal voor een vakantie aan het water. Het recreatiepark bevindt zich namelijk rondom een meer van ongeveer 8 hectare. Dit meer is ideaal om in te zwemmen, vissen en roeien. Elke bungalow is voorzien van een eigen steiger van waar u kunt vissen op bijvoorbeeld karpers, snoek, snoekbaars, brasem en voorn.  Aan de ingang van het recreatiepark bevinden zich: een heerlijk restaurant, een openbaar zwembad en een jachthaven. Het is mogelijk om de auto in- en uit te laden voor het huis, vervolgens is er plek voor de auto op de algemene parkeerplaats.    

Bekijk hier ons vakantiehuis op Bungalowpark De Rijd – Nieuwe Niedorp

Bungalowpark Mooyeveld - Egmond

Bungalowpark Mooyeveld is rustig gelegen in een uniek stukje natuur! Het park ligt bij één van de mooiste duingebieden van Noord-Holland waar men uren kan fietsen en wandelen. De uitgestrekte stranden zijn lopend of per fiets door de duinen te bereiken op ca. 2, 5 km afstand. Kinderen zijn welkom op Mooyeveld! Ze kunnen hier veilig en vrij spelen. De bungalows is van alle gemakken voorzien en heeft een mooie ruime tuin. 

Bekijk hier ons vakantiehuis op Bungalowpark Mooyeveld - Egmond

Meerwijk – Bergen

De Meerwijk is een schattig rietgedekt vakantiehuisje voor 2 personen. Het huisje is gebouwd rond 1915 in Meerwijk, dat bekend staat om zijn interessante architectuur. Het huisje ligt prachtig aan de rand van het bos. Maar binnen een paar minuten bent u al in het centrum van Bergen. Hier kunt u fijn shoppen, heerlijk eten, en lekker door het dorpje dwalen. Daarnaast is de bekende badplaats Bergen aan Zee goed bereikbaar met zowel de fiets (15 minuten) als de auto (5 minuten). Bergen aan Zee staat bekend om haar mooie strand en duingebieden.   

Bekijk hier ons vakantiehuis Meerwijk – Bergen

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)226 333 400

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!