Weekendje weg aan zee - huur een huisje bij I-projekt

Weekend weg naar Noord Holland – beleef de unieke ervaring

Even tot rust komen met een weekend weg naar Noord Holland. Met een ruim aanbod aan activiteiten is Noord Holland zeer interessant. U kunt lekker uitwaaien op het strand of lekker ontspannen de aantrekkelijke omliggende steden en dorpen bezoeken. Met steden als Amsterdam, Haarlem en Volendam heeft Noord Holland een aantrekkelijk aanbod. Wij hebben verschillende vakantiewoningen waar u ideaal kunt verblijven. Kijkt u eens rustig op onze site en oriënteer alvast naar onze vakantiewoningen voor een weekend weg naar Noord Holland.

Onze accommodaties voor een weekend weg naar Noord Holland

Bekijk de mogelijkheden rustig. Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem contact op via +31 (0)226 333 400. Wij staan u graag te woord en adviseren u wat het beste bij uw wensen past. Zoals u van ons kunt verwachten kennen wij elke vakantiewoning door en door en kunnen wij dit perfect matchen met uw voorkeuren.

Geniet van de omgeving

Met prachtige duinen en stranden is het zeer aan te raden om een weekend weg te gaan naar Noord Holland. In een heerlijk vakantiehuisje aan zee kunt u genieten van de schitterende lange stranden van Noord Holland. De Noord Hollandse kustlijn is wereldberoemd. Dit komt door de prachtige duinen in het gebied. Met stranden als Bergen aan Zee, Zandvoort, Wijk aan Zee, Bloemendaal en Egmond aan Zee heeft Noord Holland erg populaire strandbestemmingen. Bij de strandbestemmingen zijn prachtige vakantiewoningen te vinden voor iedereen. Natuurlijk zijn er ook bestemmingen waar het minder druk is. In de zomer kunt u lekker op het strand liggen en genieten van het weer. Daarnaast zijn er genoeg wandelroutes en fietsroutes in de omgeving.

Fietsen in Noord Holland

Molens, natuurparken, de wadden, vissersplaatsen, polders, duinen, steden en tulpenvelden zijn allemaal te vinden in Noord Holland. Hollandser kunt u het niet krijgen. Het is aan te raden om deze locaties met de fiets te bezoeken. U kunt dan het beste genieten van de omgeving. Noord Holland beschikt over veel fietsroutes die dwars door de omgeving gaan. Wij geven u graag advies over de perfecte locatie met een bijpassend vakantiehuisje.

Vakantiehuisjes en appartementen langs de Noord Hollandse Kust

Wij hebben een prachtig gevarieerd aanbod van vakantiewoningen en appartementen. Of u nou kiest voor een vakantiewoning of een appartement aan de Noord Hollandse Kust, één ding is zeker: u gaat een fantastische tijd tegemoet. De accommodaties liggen allemaal dichtbij zee. Verder zijn de steden Amsterdam, Haarlem en Volendam erg makkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer. U bent er binnen een uur. 

Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder en vinden samen de perfecte woning voor uw weekend weg. Wij wensen u alvast veel (voor) pret toe!