Vakantieparken Nederland met hond

Vakantieparken Nederland met hond 

  

Ben je toe aan een leuke vakantie, maar vind je het lastig om een goede plek te vinden omdat je hond niet overal welkom is? Dan bieden onze vakantiehuisjes de perfecte oplossing! In de meeste van onze vakantiehuisjes is je trouwe viervoeter meer dan welkom. Zo kan je samen met je familie, vrienden, én hond genieten van een welverdiende vakantie in het Noord-Hollands kustgebied

Bekijk hier onze vakantiewoningen aan de Noord-Hollandse kust:

Ben je benieuwd naar de vakantiehuisjes waar je hond toegestaan is? Dan kan je het beste contact met ons opnemen via: info@vakantiewoningenaandekust.nl of bellen naar +31 (0)226 333 400. Dan helpt ons team je om het perfecte vakantiehuisje te vinden, dat het beste bij de wensen en behoefte van jou en je hond past.

Regelgeving voor je hond langs de Noord-Hollandse kust

Over het algemeen kan je samen met je hond gaan en staan waar je wil binnen het kustgebied. Kan je het al voor je zien? Je hond, door het dolle heen, lekker aan het rennen, aan het spelen in het water, en bovenal: gelukkig. Toch zijn er wel een paar regels waar je rekenning mee moet houden. Zo moet je hond tussen 1 april en 1 oktober tussen 9 uur 's ochtends en 19 uur 's avonds aangelijnd zijn. Daarbuiten zijn ze vrij om los rond te rennen.

Dit is algemeen zo, maar niet alle stranden hanteren precies dezelfde regels. Bekijk daarom hier een overzicht van alle recente regels.