Menu

Vakantie met hond aan zee

Voor een vakantie met hond aan zee ben je bij I-projekt aan het juiste adres. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod aan vakantiehuisjes en appartementen waar de hond gewoon mee mag. Want wat is nou lekkerder dan langs de Noord Hollandse kust struinen met je vriendelijke viervoeter? De huisjes aan zee zijn gevestigd in gezellige kustplaatsen als Groote Keeten, Sint Maartenszee en Julianadorp aan zee. Ze liggen dicht bij zee, strand en duinen. Perfect voor een heerlijke strandvakantie met hond dus. Bekijk hier snel ons aanbod:

 

Waar kan je op vakantie aan zee met je hond?

Gewoon in Nederland! De nummer 1 bestemming voor een fijne vakantie met de hond is lekker in eigen land. Pak de auto en neem je trouwe viervoeter veilig en op fijne manier mee, want zonder hond is de hele familie niet compleet. Je hoeft ook niet ver te rijden voor een strandwandeling langs de Noordzee, om te dwalen door de bossen, of om gezellige strandplaatsjes te bezoeken voor een hapje en een drankje.

Bij I-projekt hebben we tal van leuke hond-vriendelijke vakantiehuisjes, of je nu een midweek weg wilt, of zelfs voor een week een vakantie met je hond op de planning hebt staan. Een vakantie aan de Noord Hollandse kust verveelt nooit en is geschikt in elk seizoen. In de zomer is het voor honden heerlijk om verkoeling te zoeken aan de kust. Maar ook in de overige seizoenen vindt je hond het heerlijk om over het strand of in de duinen te rennen en nieuwe geuren te ontdekken. Ontdek samen nieuwe gebieden en geniet van speelmomenten in de mooie natuur. 

 

Hond-vriendelijke accommodaties in Nederland

Bij I-projekt hebben we een groot aanbod aan huisdiervriendelijke vakantiehuizen, appartementen en vakantieparken in Nederland. Ben je op zoek naar een vakantiehuis met omheinde tuin? Chalet Oud Vogelenzang, de bungalows op bungalowpark Duinland en Eureka 61 beschikken over een ruime omheinde tuin, waar je hond heerlijk vrij kan rondrennen en zich zeker thuis zal voelen.

Zo hoef je je geen zorgen te maken over drukte en verkeer. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden met een fijne tuin. Wij kunnen je informeren over alle mogelijkheden. Alle huisjes aan zee liggen in natuurrijke omgevingen waar je heerlijk kunt wandelen. Ga er even tussenuit en geniet van een weekendje weg met je hond, of zelfs een langere vakantie met je hond: een vakantie aan zee met hond.

Vakantie met hond Nederlandse kust


 

Regels voor honden in het kustgebied

Zie je het al voor je? Hoe je hond over het strand kan rennen, rollen en springen door het zand en het water. Langs de kilometerslange kustlijn is het heerlijk voor je hond, maar er gelden wel een paar regels wanneer je je hond meebrengt. Honden zijn ten alle tijden welkom op het strand, maar tussen 1 april en 1 oktober moet je hond tussen 9 uur 's ochtends en 19 uur 's avonds wel aangelijnd zijn. Buiten deze tijden om mag je hond los lopen en rennen, waardoor een vakantie met hond aan zee dus zeker een goede optie is binnen het Noord-Hollandse kustgebied.


Bekijk hier een overzicht vanalle recente regels.

 

De Noord-Hollandse kust en omgeving met hond

Het Noord-Hollandse kustgebied is bekend bij velen. Dit is niet gek met zijn uitgestrekte stranden, heerlijke bosgebieden en schitterende duinen. Ideaal voor een stevige wandeling met je hond. Benieuwd waar je hond los mag lopen? Bekijk de losloopgebieden in Noord Holland, met informatie over waar en wanneer honden los mogen en of er hond-vriendelijke horeca aanwezig is.

Noord-Holland is ook rijk aan authentieke kustdorpjes en steden als Alkmaar en Schagen. Hier kan je naar hartenlust struinen door de schattige winkelstraatjes of genieten op het terras met een drankje. Benieuwd wat je nog meer kan doen? Bekijk dan ook onze pagina over de omgeving van Noord Holland.

 

Vakantie met de hond aan zee, waar denk je aan?

Je hebt een vakantiehuisje aan de ksut geboekt, maar je wil ook dat je hond zich goed tegen de hitte kan weren. Vergeet dan ook niet om een parasol in te pakken voor wanneer je overdag het strand op gaat. Je kan er echter ook voor kiezen om alleen 's ochtends en 's avonds met je trouwe viervoeter het strand te betreden. Dan mag hij los en zal hij waarschijnlijk een stuk minder snel last hebben van oververhitting. Als je toch overdag naar buiten gaat, dan kan je de gevoelige plekken van je hond, zoals de oren, buik en neus, insmeren met een speciale zonnebrandcrème voor honden. 

 

I-projekt voor een perfecte vakantie aan zee met de hond

Enthousiast geworden over een vakantie met hond aan zee, bijvoorbeeld aan de Noord-Hollandse kust? Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met ons via info@vakantiewoningenaandekust.nl. Ook staan we je graag telefonisch te woord via +31 (0)226 333 400. Wij geven graag persoonlijk advies en wensen je in ieder geval alvast veel vakantie(voor)pret toe!

vakantie aan zee met hond

 

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!