Menu

Julianadorp Strandhuisjes

Wat is er nou mooier dan wakker te worden in je eigen strandhuisje en vervolgens binnen twee tellen bij de zee te zijn? Het kan in de strandhuisjes in Julianadorp van I-Projekt. Met een zeer gevarieerd aanbod langs de Noord Hollandse kust kun je altijd een strandhuisje huren dat bij je past. Of je nu op zoek bent naar veel gezelligheid in de omgeving of helemaal tot rust wilt komen in de natuur. Het is allemaal mogelijk in Julianadorp. Bekijk snel ons aanbod voor Julianadorp strandhuisjes en ervaar een onvergetelijke vakantie aan zee.

 

Julianadorp strandhuisjes, de perfecte uitvalbasis

Julianadorp is rijk aan vele strandhuisjes. In Julianadorp aan Zee staan het strand, de duinen en de Noordzee nog altijd centraal. Alle huisjes van I-Projekt liggen dan ook dicht bij strand, duinen en zee. Daarmee zijn ze de ideale uitvalbasis voor die lang verdiende strandvakantie. Het Noord-Hollandse kustgebied is een heerlijke vakantiebestemming in alle jaargetijden. Wat het strand van Julianadorp speciaal maakt is het feit dat het hoog staat op het lijstje van Nederlandse kustplaatsen met betrekking tot het meeste aantal zonuren. In de zomer kun je er dus genieten van het mooie weer en in de winter kun je heerlijk uitwaaien of vliegeren. Je komt er helemaal tot rust.

Strandhuisjes Noord Holland

 

Wat is er te doen in Julianadorp aan zee?

Je vervelen doe je in de zonnigste gemeente van Nederland zeker niet. Vakantiegangers komen er jaar in jaar uit terug om te genieten in een strandhuisje. In Julianadorp  zijn veel leuke activiteiten te doen. Je kunt natuurlijk lekker de natuur in om te wandelen of fietsen, genieten van een luie dag op het strand of stoer gaan blokarten. Daarnaast is er ontzettend veel te doen voor (jonge) kinderen. Er zijn diverse speeltuinen, sportvelden, én een subtropisch zwemparadijs.

Maar ook het kustdorp zelf is de moeite waard. In het centrum van Julianadorp zijn er talloze winkels, cafés en restaurants te vinden om te shoppen of een hapje te eten. In de gezellige zomermaanden is hier veel te beleven, zoals allerlei verschillende markten, braderieën en volks- /strandfeesten. Een en al gezelligheid! Is Julianadrop aan zee toch iets te klein voor jouw doen? Bezoek dan de omliggende steden Den Helder, Alkmaar en Schagen. Daar heb je ook de mogelijkheid om een filmpje te pakken, uitgebreid te shoppen of uit te gaan in één van de discotheken.

Vergeet niet dat je via het nabijgelegen Den Helder ook de veerboot naar het Waddeneiland Texel te pakken. Ideaal voor als je wilt gaan wadlopen. Iets wat iedereen een keer in zijn leven geprobeerd zou moeten hebben.

 

Boek Julianadorp strandhuisjes bij I-Projekt

Enthousiast geworden over de Julianadorp strandhuisjes van I-Projekt? Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met ons via info@vakantiewoningenaandekust.nl. Ook staan wij je graag telefonisch te woord via +31 (0)226 333 400. Wij geven graag persoonlijk advies en wensen je in ieder geval alvast veel vakantie(voor)pret toe!

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!