Menu

Vakantiehuisjes Sint Maartenszee 

I-Projekt / Vakantiewoningen aan de kust verhuurt vakantiehuisjes in Sint Maartenszee. Bekijk hieronder ons aanbod in Sint Maartenszee:


Bungalowpark Boerenslag - Sint Maartenszee

Bungalowpark Boerenslag ligt dicht aan de kust en meteen aan het mooie duingebied van het Noord-Hollandse Noordzeestrand. Het bungalowpark bestaat uit 51 recreatiebungalows. Alle bungalows liggen in het groen, en als u hier een bungalow huurt kiest u voor veel privacy en rust. Op het bungalowpark zelf vindt u een kinderspeelplaats, tafeltennistafel en een jeu-de-boules baan. In de omgeving van bungalowpark Boerenslag vindt u een fietsverhuur (400 meter), kanoverhuur, minigolf, zwembad Campanula en speelparadijs ‘De Goudvis’ (loopafstand).

Bekijk hier onze 11  bungalows in Bungalowpark Boerenslag – Sint Maartenszee

Bungalowpark De Schelp - Sint Maartenszee

Het goed verzorgde bungalowpark De Schelp is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie vol rust. Het park bestaat uit 33 vrijstaande of geschakelde stenen bungalows en er is ruimte voor 1 auto bij de bungalows. Voor de kids is er een speelweide aanwezig op het park met een aantal speelattributen en een tafeltennistafel.  
Vanaf het bungalowpark is het strand slechts 1,5 kilometer. Bij het duingebied inclusief het duinmeertje kom je al binnen 1 kilometer. Ook is er een overdekt zwembad (Campanula) en een supermarkt in de nabije omgeving. Haal bij de supermarkt lekker uw ontbijt in de ochtend!   

Bekijk hier onze 2 bungalows in Bungalowpark De Schelp – Sint Maartenszee

Bungalowpark Duinland - Sint Maartenszee 

Bungalowpark Duinland heeft een super ligging, direct achter de duinen en de zee en tussen de mooie bollenvelden. Het strand ligt op ongeveer 900 meter afstand, goed te lopen dus! Dit bungalowpark kenmerkt zich door natuur, groen, ruimte en rust. Op het bungalowpark bevindt zich een tennisbaan, tafeltennistafels en zijn er een aantal kleine speeltuintjes. In de buurt aanwezig zijn de fietsverhuur, verschillende restaurantjes en attractiepark de Goudvis. Zin in een uitje? Het gezellige dorpje Callantsoog is goed te bereiken met de fiets.

Bekijk hier onze 21  bungalows in Bungalowpark Duinland – Sint Maartenszee

Bungalowpark Elzenhoeve - Sint Maartensvlotbrug

Bungalowpark Elzenhoeve is een kleinschalig, relatief rustig recreatiepark en ligt midden in de bollenvelden. Voor het strand van Sint Maartenszee hoeft u niet ver te reizen, deze is namelijk op een kleine 2,5 km afstand.
Sint Maartensvlotbrug ligt dichtbij Sint Maartenszee en hier tussenin ligt het natuurreservaat ‘Het Wildrijk’. Geniet hier van de natuur, de ruimte en de rust!    

Bekijk hier onze 2 bungalows in Bungalowpark Elzenhoeve – Sint Maartenszee

Bungalowpark Eureka - Sint Maartenszee

Bungalowpark Eureka heeft een prachtige ligging naast de bollenvelden en vlakbij de duinen. Ook het strand is niet ver, maar 3 km. Daar bent u dus zo! Het subtropisch zwembad en het attractiepark ‘De Goudvis’ zijn snel te bereiken. Hartstikke leuk voor de kinderen! Een ander leuk dagje uit is een fietstocht naar Petten, en vanaf daar doorfietsen richting Camperduin. Geniet tijdens deze fietstocht vooral van het nieuwe aangelegde duinlandschap.  

Bekijk hier onze 3 bungalows in Bungalowpark Eureka – Sint Maartenszee

 

Bungalowpark Wildrijk - Sint Maartenszee

Bungalowpark Wildrijk ligt nabij de strandopgang van Sint Maartenszee en pal naast de duinen. Ideaal dus voor een heerlijke strandvakantie met sportieve activiteiten zoals fiets en wandeltochten door de duinen. In de directe omgeving is het mogelijk om de tennisbaan en de tafeltennistafels te gebruiken. Attractiepark ‘De Goudvis’ is hartstikke leuke voor kinderen en is maar een kleine 5 minuten lopen vanaf het park. In bungalowpark Wildrijk kunt u genieten van veel groen en bomen. 

Bekijk hier onze 2  bungalows in Bungalowpark Wildrijk – Sint Maartenszee


Westerduinweg - Sint Maartenszee

Dit vrijstaande huisje biedt ruimte voor 7 personen. Het ligt prachtig tegenover de duinen in Sint Maartenszee. Het is mogelijk om uw auto voor de deur te parkeren op de eigen oprit. Fijn! Het huisje op de Westerduinweg is ontzettend knus ingericht en u kunt hier heerlijk genieten van de luxe keuken en het zonnige terras met windvang. In Sint Maartenszee en omgeving beleeft u ongetwijfeld een heerlijke vakantie aan zee.

Bekijk hier onze vrijstaande woning Westerduinweg – Sint Maartenszee


Sint Maartenszee

Lees hier meer over Sint Maartenszee. Kom het zelf ervaren! 

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!