Vakantiehuisjes Noord-Holland particulier


I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust is dé betrouwbare partner voor de verhuur van uw particulier vakantiehuisjes in Noord Holland langs de Noord-Hollandse kustlijn. Ons gevarieerde aanbod bestaat uit prachtige vakantiehuisjes en appartementen dicht bij zee, zoals vakantiehuisjes in Noord Holland. De lange kustlijn staat garant voor een ideale vakantieplek vol rust en natuur. Bekijk hier een overzicht van de omgeving.

Besteed de verhuur van uw vakantiehuisje uit

U bent in het bezit van een particulier vakantiehuisje of meerdere vakantiehuisjes in Noord Holland? Wat heerlijk! Maar het is natuurlijk logisch dat u hier niet zelf het hele jaar gebruik van maakt en dat u het om deze reden graag wilt verhuren. De verhuur van uw vakantiehuis is echter niet zomaar gebeurd. Er moet aan een hoop elementen gedacht worden zoals promotie en marketing, een goede vindbaarheid van uw vakantiehuis online, het beheer van aanvragen en betalen, een sleuteloverdracht aan elke verhuurder, het opstellen van verhuurcontracten en natuurlijk de schoonmaak. Het is begrijpelijk dat u hier niet de tijd, aandacht of energie voor heeft. Daarom is het nuttig om dit uit te besteden aan een betrouwbare partij met veel ervaring. Op deze manier kunt u alle zorgen loslaten. Fantastisch toch?

Inmiddels verhuren wij verschillende vakantiehuisjes in Noord Holland, demk aan vakantiehuisjes in Sint Maartenszee, Callantsoog en Julianadorp, maar ook nog verschillende andere heerlijke kustplaatsen. Op deze plekken geniet u van heerlijke rust en kunt u bekijken wat voor soort woningen andere particulieren verhuren.

Vakantiewoningen aan de kust is uw betrouwbare verhuurpartner

Alle vakantiehuizen en appartementen van I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust liggen langs de Noord Hollandse kustlijn. Wij werken graag met u samen zodat uw vakantiehuisje een verlenging is van ons veelzijdige aanbod. Waarom u voor ons kiest als partner? Omdat wij u alle zorgen uit handen nemen. Wij zorgen namelijk voor:

• De bezetting van uw vakantiehuisje – het hele jaar door
• Een receptie waar de gasten de sleutel kunnen ophalen en langs kunnen komen voor eventuele vragen
• De schoonmaak
• Klein technisch onderhoud
• Maandelijkse afrekening

Uiteraard kunt u ook zelf gebruiken maken van uw vakantiehuisjes in Noord Holland wanneer u ongestoord wilt genieten van rust, ruimte en privacy in de natuurrijke omgeving. Daar maken we van tevoren duidelijke afspraken over met elkaar.

Over I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de verhuur en bemiddeling van vakantiehuisjes en appartementen langs de Noord Hollandse kust. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat de verhuur van uw vakantiehuis in goede en betrouwbare handen is. Onze huiseigenaren complimenteren ons met onze snelheid, duidelijkheid en kracht in het matchen van vraag en aanbod. Het contact met huiseigenaren houden wij graag persoonlijk en in korte lijnen. Onze jarenlange ervaring maakt ons goed in ons vak. Tevreden huiseigenaren en blije vakantiegasten is waar we het keer op keer voor doen. Hier worden we blij van. Lees hier meer over ons.

Neem snel contact op voor de verhuur van uw vakantiehuisje in Noord-Holland

Het kleine maar gedreven team van I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust kent ons aanbod als geen ander. Wij adviseren u graag persoonlijk en beantwoorden al uw vragen met liefde. Wij zijn bereikbaar via info@vakantiewonignenaandekust.nl of 0226-333 400. Hopelijk spreken wij u snel!