Menu

Vakantie aan zee Nederland, boek bij I-projekt

Vakantie aan zee in Nederland? Aan de Nederlandse kust kunt u het hele jaar door genieten van een heerlijke vakantie! Nederland heeft maar liefst 350 kilometer eindeloos zandstrand met schitterende duinen en zee. Strijk neer in een vakantiehuisje in één van de sfeervolle badplaatsen. Tijdens een vakantie aan zee in Nederland komt u helemaal tot rust! Klinkt dit goed? Bekijk het aanbod van I-projekt vakantiewoningen aan de kust:

Een strandvakantie, dat kan ook dichtbij huis

Een vakantie aan zee, dat kan ook in Nederland. Het is niet voor niets dat jaarlijks velen Nederlanders kiezen voor een vakantie aan zee in eigen land. Waarom uren reizen als u een prachtig strand dichtbij huis hebt? En niet alleen in de zomer, het hele jaar door kunt u in de Nederlandse badplaatsen genieten. Maak een wandeling in de duinen, doe een drankje in een strandtent of café of ga shoppen in een van de vele schattige winkeltjes. De winkels en restaurantjes zijn namelijk het hele jaar open. U vervelen doet u zeker niet! Geniet van de schitterende stranden, stevige branding en mooie wolkenluchten.

Vakantie aan zee in Nederland, wat is er te doen?

De Noord Hollandse kustlijn is wereldberoemd. En u kunt er ontzettende veel doen! De prachtige duinen, bosgebieden en kustlijn maken uw vakantie aan zee onvergetelijk mooi. Wees actief en ga lekker fietsen of wandelen. Of ga als een echte waaghals blokarten (strandzeilen) of windsurfen. Is dit niet wat u voor uw vakantie in gedachten had? Dan kunt u ook altijd heerlijk rustig een boekje op het strand lezen. Even genoeg van het strand? Ga dan naar één van de gezellige kustdorpjes. Perfect voor een lekkere lunch of een middagje shoppen.

Vakantiehuisjes aan zee Nederland

Tijdens uw vakantie aan zee wenst u natuurlijk een prettig verblijf. Bij I-projekt vakantiewoningen aan de kust hebben we een zeer groot aanbod vakantiehuisjes aan de Noord Hollandse kust. Voor ieder wat wils! De vakantiehuisjes zijn volledig ingericht zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Gaat u op vakantie met hond? Ook daar hebben we een aantal mooie opties voor. Met vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij werken met een klein en gedreven team en staan u graag persoonlijk te woord. Op die manier kunnen we u advies geven om het perfecte vakantiehuisje aan zee voor u te vinden.

Zijn er nog vragen over de huur of verhuur van een vakantiehuisje? Bereik ons via 0226 333 400 of stuur een mail naar info@i-projekt.eu.   

boek een vakantiehuisje voor een vakantie aan zee Nederland

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!