Menu

Bungalowpark Noord-Holland

Bent u toe aan een rustgevende vakantie, lekker dicht bij huis? Of bent u meer geïnteresseerd in een sportieve vakantie waarin u de omgeving van Noord-Holland kan verkennen? Dan bieden onze bungalows de perfecte oplossing voor u en uw vrienden of familie.

Bekijk hier onze bungalows aan de Noord-Hollandse kust:

Onze bungalowparken

De diversiteit die onze bungalowparken bieden zorgen ervoor dat er voor iedereen wel iets leuks te beleven is. De unieke parken met mooie locaties zorgen voor een leuke beleving voor jong en oud. De bungalowparken zijn allemaal erg kindvriendelijk. Het is dus een leuk idee om met het hele gezin een van onze parken te bezoeken. Zo zijn er bijvoorbeeld veel speeltuinen te vinden of andere faciliteiten zoals een zwembad, tennisbaan of een jeu de boules baan. Veel van onze parken liggen op loopafstand van het strand en zijn er ontzettend veel leuke winkels en restaurants te vinden in de omgeving.

Rustgevende vakantie

Mocht u even weg willen uit de dagelijkse sleur om even helemaal tot rust te komen, dan zijn onze bungalowparken in Noord-Holland de juiste bestemming voor u. Onze bungalows vindt u midden in de prachtige natuur van Noord-Holland. De mogelijkheden om hier tot rust te komen zijn zeer divers. Van het rustgevende Noord Hollandse kustgebied tot  een uniek natuurreservaat met verschillende soorten bloemen en planten. Voor ieder wat wils. Wat natuurlijk ook tot de mogelijkheden behoort, is om een goed boek te pakken en in uw bungalow van uw vakantie te genieten.

Sportieve vakantie

Voor de sportievelingen onder ons biedt de omgeving van ons bungalowpark ook veel verschillende activiteiten. Zo hoeft de kust natuurlijk niet alleen een plek te zijn om tot rust te komen, maar kunt u er ook veel sportieve activiteiten uitvoeren. Wat dacht u van een heerlijke strandwandeling of lange fietstocht door polder- of duingebied. Voor de echte bikkels onder ons is het natuurlijk ook mogelijk om een duik in het water te nemen. Wij raden dit wel aan te doen in het hoogseizoen.

Ook de gezellige badplaatsjes die er  in het kustgebied te vinden zijn, zijn een echte aanrader. Loop bijvoorbeeld eens langs de leuke winkelstraatjes of geniet in de zon van een kop koffie op een van de vele terrasjes.

Vakantiewoningen aan de kust / I-projekt

Vakantiewoningen aan de kust bemiddelt tussen huurder en verhuurder voor de leukste bungalowparken in de  kop van Noord-Holland. Of u nou zelf een bungalow of vakantiehuisje wilt verhuren of dat u op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming, wij kunnen u helpen. Met een prachtig en gevarieerd aanbod verschillende vakantiehuisjes, hebben wij altijd de perfecte bestemming voor u en uw vrienden of familie. Uw vakantiehuisje of uw vakantie is bij ons in vertrouwde handen. 

Bungalowparken Noord-Holland

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!