Menu

Vakantiewoning aan zee

In een vakantiewoning aan zee beleeft u een leuke en diverse vakantie. De mogelijkheden van dingen die u kunt doen aan zee zijn namelijk oneindig. Dus bent u op zoek naar een huisje aan zee voor een vakantie om nooit te vergeten? Lees dan snel verder hoe I-projekt vakantiewoningen aan de kust dit voor u kan regelen. 


Ons aanbod vakantiewoningen

Ons uitgebreide en veelzijdige aanbod van vakantiewoningen en appartementen aan zee zal u zeker bevallen. Wij hebben vakantiehuisjes in:

Bekijk alle mogelijkheden en droom alvast lekker weg bij het vooruitzicht van uw heerlijke vakantie, precies zoals u die zich voorstelt. Komt u er niet uit, welk huis het beste aan uw wensen voldoet? Dan kunt u ons altijd bellen op +31 0226 333 400 of mailen naar info@vakantiewoningenaandekust.nl. Wij kennen de vakantiewoningen als onze broekzak en helpen u met alle liefde bij het maken van uw keuze. 

De diversiteit en charme van de zee

Aan zee is er altijd ontzettend veel te doen en te beleven. De aantrekkingskracht die de zee uitoefent is voor veel mensen onweerstaanbaar. Iedereen kan op zijn eigen manier genieten van de zee. Dit kan bijvoorbeeld door watersporten uit te oefenen. Maar ook door naar de zee te luisteren, te kijken, of door een duik te nemen. Wat de reden ook is, met een vakantiewoning aan zee is dit elke dag binnen handbereik. Ontspanning of juist iets sportiefs. Voor ieder wat wils met een huisje aan zee. Dat klinkt toch heerlijk?

Een vakantiewoning aan de Noord-Hollandse kustlijn    

Een van de fijne dingen aan onze vakantiewoningen aan zee is dat ze allemaal lekker in eigen land zijn. Zo hoeft u dus niet ver te reizen voor een strandvakantie. Alle ingrediënten voor een super vakantie bezitten we namelijk ook gewoon aan de kustlijn van Noord-Holland. Zo zijn er de prachtige en uitgestrekte duinen en bosgebieden. Ontelbare mooie wandel en fietsroutes en de kleurrijke bloembollenvelden in het voorjaar. De gezellige horecagelegenheden voor een hapje of drankje op het strand. En vergeet vooral de charme en mogelijkheden van omliggende steden en dorpen niet. Bekijk een overzicht van de omgeving.  

Boek bij I-projekt met een goed gevoel

Uw vakantiehuisje boeken bij I-projekt betekent dat u met een fijn en veilig gevoel kunt boeken. I-projekt heeft al 20 jaar ervaring en is daardoor steengoed. Uw vakantiebestemming is dus in vertrouwde handen Wij handelen graag snel en duidelijk. Door onze persoonlijke en vakkundige aanpak zijn we sterk in het afstemmen van vraag en aanbod.  

Waar wacht u nog op?

De ideale strandvakantie boekt u bij I-projekt vakantiewoningen aan de kust. Een vakantie aan zee kan natuurlijk in elk seizoen. In de winter drinkt u heerlijke warme chocomel terwijl u uitkijkt over de zee en lekker warm aangekleed bent. In de zomer bruist de omgeving met volle terrasjes en veel gezellige activiteiten. In het voorjaar en najaar is het een uitstekende locatie om heerlijk uit te waaien of de vele wandel en fietsroutes uit te proberen. Een vakantie aan de Noord-Hollandse kust is eigenlijk altijd een goed idee. Wacht dus niet langer met boeken en laat de voorpret vast beginnen!  

 

Vakantiewoningen aan zee

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!