Menu

Vakantieparken Nederland met hond 

  

 

 

Bent u ook zo toe aan een leuke vakantie, maar vindt u het lastig om een mooie plek te vinden omdat uw hond niet overal welkom is? Dan bieden onze vakantiehuisjes de perfecte oplossing. In de meeste van onze vakantiehuisjes is uw trouwe viervoeter meer dan welkom. Zo kunt u samen met uw familie, vrienden én hond genieten van een welverdiende vakantie in het Noord-Hollandse kustgebied. 

Bekijk hier onze vakantiewoningen aan de Noord-Hollandse kust:

Bent u benieuwd naar de vakantiehuisjes waar uw hond toegestaan is? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen via: info@vakantiewoningenaandekust.nl of kunt u bellen naar +31 (0)226 333 400. Dan helpt ons team u het perfecte vakantiehuisje te vinden, dat het beste bij de wensen en behoefte van u en uw hond past.

Regelgeving voor uw hond langs de Noord-Hollandse kust

Over het algemeen kunt u samen met uw hond gaan en staan waar u wilt in het Noord-Hollandse kustgebied. Zo kunnen jullie samen lekker genieten van de uitgestrekte kust en het mooie natuurlandschap daaromheen. Helaas zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Het is vanaf 1 april tot  1 oktober niet toegestaan dat uw hond los over het strand loopt. Dit geldt tussen 09:00 en 19:00. Daarbuiten is het wel toegestaan om uw hond los te laten rennen door het zand. Het is goed om vooraf te weten dat niet op ieder strand dezelfde regels gelden. Bekijk daarom de website hieronder om erachter te komen welke regels voor uw favoriete strand gelden.

Bekijk hier een overzicht van waar uw hond mee mag op het strand in de regio en de details.

 

 

Samen genieten van de omgeving

Het Noord-Hollandse natuurgebied is zeer divers. Van uitgestrekte stranden met prachtige duinen en een mooie zee, tot aan pittoreske dorpjes met leuke terrasjes en schattige winkeltjes. Voor iedereen is er wel iets leuks te doen. Of u nou op zoek bent naar een sportieve vakantie of dat u liever geniet van de rust om u heen, de omgeving van het Noord-Hollandse kustgebied brengt het allemaal met zich mee. De perfecte plek dus om samen met het hele gezin te genieten van deze omgeving. En zeg nou zelf, uw hond hoort daar toch ook bij?

Boek nu uw vakantiehuisje op een van onze vakantieparken in Nederland

Het aanbod vakantiehuisjes dat wij aanbieden is zeer uitgebreid. Van leuke zwembaden tot sportieve tennisbanen en van lekkere restaurants tot klantvriendelijke winkeltjes. Onze vakantiehuisjes bevinden zich op de beste vakantieparken in de kop van Noord-Holland. Zo is er voor iedere gelegenheid of voor iedere groep wel een huisje te vinden dat past bij uw wensen. Wacht daarom niet langer en boek nu een van onze hond vriendelijke vakantiehuisjes op een van de vakantieparken in Noord-Holland.

 

 

 

 

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!