Menu

Vakantieparken Nederland met hond 

  

 

 

Ben je toe aan een leuke vakantie, maar vind je het lastig om een goede plek te vinden omdat je hond niet overal welkom is? Dan bieden onze vakantiehuisjes de perfecte oplossing! In de meeste van onze vakantiehuisjes is je trouwe viervoeter meer dan welkom. Zo kan je samen met je familie, vrienden, én hond genieten van een welverdiende vakantie in het Noord-Hollands kustgebied

Bekijk hier onze vakantiewoningen aan de Noord-Hollandse kust:

Ben je benieuwd naar de vakantiehuisjes waar je hond toegestaan is? Dan kan je het beste contact met ons opnemen via: info@vakantiewoningenaandekust.nl of bellen naar +31 (0)226 333 400. Dan helpt ons team je om het perfecte vakantiehuisje te vinden, dat het beste bij de wensen en behoefte van jou en je hond past.

Regelgeving voor je hond langs de Noord-Hollandse kust

Over het algemeen kan je samen met je hond gaan en staan waar je wil binnen het kustgebied. Kan je het al voor je zien? Je hond, door het dolle heen, lekker aan het rennen, aan het spelen in het water, en bovenal: gelukkig. Toch zijn er wel een paar regels waar je rekenning mee moet houden. Zo moet je hond tussen 1 april en 1 oktober tussen 9 uur 's ochtends en 19 uur 's avonds aangelijnd zijn. Daarbuiten zijn ze vrij om los rond te rennen.

Dit is algemeen zo, maar niet alle stranden hanteren precies dezelfde regels. Bekijk daarom hier een overzicht van alle recente regels.

 

 

 

 

Samen genieten van de omgeving

Het Noord-Hollandse natuurgebied is zeer divers. Van uitgestrekte stranden met prachtige duinen en een mooie zee, tot aan pittoreske dorpjes met leuke terrasjes en schattige winkeltjes. Voor iedereen is er wel iets leuks te doen. Of je nou op zoek bent naar een sportieve vakantie of dat je liever geniet van de rust om je heen, de omgeving van het Noord-Hollandse kustgebied brengt het allemaal met zich mee. De perfecte plek dus om samen met het hele gezin te genieten van deze omgeving. En zeg nou zelf, je hond hoort daar toch ook bij?

Boek nu je vakantiehuisje op een van onze vakantieparken in Nederland

Het aanbod vakantiehuisjes dat wij aanbieden is zeer uitgebreid. Van leuke zwembaden tot sportieve tennisbanen en van lekkere restaurants tot klantvriendelijke winkeltjes. Onze vakantiehuisjes bevinden zich op de beste vakantieparken in de kop van Noord-Holland. Zo is er voor iedere gelegenheid of voor iedere groep wel een huisje te vinden dat past bij je wensen. Wacht daarom niet langer en boek nu een van onze hond vriendelijke vakantiehuisjes op een van de vakantieparken in Noord-Holland.

 

 

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!