Menu

Vakantiehuisjes Groote Keeten

I-Projekt / Vakantiewoningen aan de kust heeft een ruim aanbod vakantiehuisjes in Groote Keeten te huur voor een ideale vakantie aan zee. Bekijk hieronder ons aanbod in Groote Keeten: 


Appartementen Callantsduyne – Groote Keeten   

Appartementencomplex Callantsduyne

Appartementencomplex Callantsduyne in Groote Keeten heeft een fantastische ligging. De vakantiehuisjes zijn uniek doordat ze midden in de duinen liggen. Deze ligging is perfect voor verschillende wandel en fiets-routes omdat ze op deze plek starten. Daarnaast liggen de vakantiehuisjes in Callantsduyne aan de rand van een natuur- en vogelgebied. Wanneer u hier een vakantiehuisje boekt zit u bijna naast strandopgang Groote Keeten. Vanaf hier is het een paar minuten lopen naar het prachtige strand.

Bekijk hier ons vakantiehuisje in Callantsduyne – Groote Keeten  


Appartementen De Duinerei – Groote Keeten

Appartementen De Duinerei

Appartementencomplex De Duinerei ligt ideaal aan de voet van de strandopgang. Deze appartementen liggen uitstekend voor een vakantie vol rust, ruimte en natuur. In elk seizoen hebben de duinen en het strand een aantrekkingkracht. De appartementen liggen op nog geen 200 meter afstand van het uitgestrekte strand. Om de hoek van het appartementencomplex ligt een restaurantje om gezellig een hapje of een drankje te doen. Neem op een zonnige dag plek op het heerlijke terras.

Bekijk hier onze 7 vakantiewoningen in De Duinerei – Groote Keeten


Appartementen Het Strandleven – Groote Keeten 

Appartementen Strandleven

Appartementencomplex Het Strandleven ligt misschien nog wel het dichtste bij de strandopgang van allemaal. Slechts op 100 meter afstand vind je de vakantiehuisjes. Dit houdt in dat het strand slechts 300 meter van de huisjes vandaan is. Wat de appartementen in Het Strandleven bijzonder maakt is de luxueuze uitstraling. Voor een droomvakantie vol luxe, ruimte, rust en natuur bent u hier uitstekend op uw plek!    

Bij dit appartementencomplex hoort een gezamenlijke fietsenstalling. Daarnaast beschikt het complex over enkele speeltoestellen recht voor de ingang. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.  

Bekijk onze vakantiewoning Het Strandleven – Groote Keeten


Bungalowpark Sandepark – Groote Keeten 

Bungalowpark Sandepark bestaat uit allemaal vrijstaande huisjes ideaal gelegen op loopafstand van zowel het Noordzeestrand als de duinen. Doordat de paden in het midden van het park zo groot zijn, geeft dit een mooi ruimtelijk effect. Naast grote paden is er in bungalowpark Sandepark een leuke speeltuin voor kinderen, een ruime speelvijver en een groot gras/sportveld.  

Bekijk hier onze 2 vakantiehuisjes op Bungalowpark Sandepark – Groote Keeten


De Rozentuin – Groote Keeten

Appartementen De Rozentuin

De Rozentuin heeft haar naam te danken aan het erf dat al geruime tijd in bezit is van de familie Roos. Op een centrale ligging in Groote Keeten en op slechts 300 meter afstand van het strand ligt hier het keurig verzorgde vakantiehuis gesplitst in twee delen. Deze twee vakantiehuisjes, De Duinroos en De Klaproos zijn ideaal wanneer u met bijvoorbeeld meerdere gezinnen samen komt. Ook voor een vakantie met (jonge) kinderen bent u hier uitstekend op uw plek door de speeltuin met o.a. een schommeltoestel, een klimtoren met glijbaan en een ruime trampoline. 

Huur hier uw vakantiehuis wanneer u wilt genieten van een fijne vakantie aan zee met wandelingen of fietstochten door de bloemenvelden en duinen. 

Bekijk hier onze 2 vakantiehuisjes in De Rozentuin – Groote Keeten


Dorpje Groote Keeten

Het Noord-Hollandse kustdorpje Groote Keeten bestaat uit ongeveer 300 inwoners en staat met name bekend om een plek waar je in alle rust en met veel ruimte om je heen een heerlijke en vooral ontspannen vakantie aan zee kunt beleven. Wandel en fietstochten door de duinen zijn erg populair, en Groote Keeten is hier ideaal voor doordat veel routes starten in dit dorpje. Het strand in Groote Keeten is uniek doordat het naast zeer schoon, ook een van de breedste stranden van Nederland is.

Omgeving Groote Keeten

De havenstad Den Helder ligt op slechts een kleine 8 kilometer afstand. Vanaf Den Helder is de boot naar Waddeneiland Texel te pakken of kunt u een bezoekje brengen aan Fort Kijkduin. Groote Keeten ligt circa 4 kilometer ten noorden van Callantsoog. Hier is het mogelijk om elke dag van de week boodschappen te doen, zijn er meerdere restaurantjes en leuke winkeltjes om te shoppen. Op een klein half uurtje rijden bent u in de gezellige steden Alkmaar en Schagen voor een leuk dagje weg.     

Bezoek voor meer informatie over activiteiten in de buurt het VVV-kantoor in Callantsoog.

 

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)226 333 400

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!