Menu

Op zoek naar een vakantiehuis in Callantsoog? 

Wij hebben ruim 100 vakantiehuisjes en appartementen in Callantsoog of in de omgeving van Callantsoog. Al ruim 20 jaar is I-Projekt / Vakantiewoningen de partner voor de leukste vakantiehuizen in de omgeving van Callantsoog.

 

Ons aanbod vakantiehuizen in Callantsoog

 

Waarom een vakantiehuisje huren in Callantsoog?

Een vakantie in Callantsoog biedt veel mogelijkheden. Vanuit het vakantiehuisje bent u zo op het strand of gaat u wandelen in de duinen of het natuurgebied Het Zwanenwater. Het centrum is vanaf alle vakantiehuizen goed en snel bereikbaar te voet. 

Callantsoog is niet alleen leuk om te bezoeken in de lente of zomer maar zeker ook een aanrader voor de herfstvakantie of in de winter. In het voorjaar staat Callantsoog en omgeving in bloei. Je zult dan versteld staan van de mooie bloemenvelden. Bij minder weer zijn er leuke steden en dorpen te bezoeken in de Noord-Holland, zoals Alkmaar, Haarlem en Bergen.

 

Over I-Projekt Vakantiewoningen    

Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de verhuur van vakantiehuizen in Noord Holland en dan met name in Callantsoog, Sint Maartenzee, Julianadorp en Groote Keeten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed op de hoogte van het aanbod. Hierdoor kunnen we altijd helpen met goed persoonlijk advies en heeft u zeker een leuke vakantie in Noord Holland. 

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!