Menu

Vakantie aan zee met hond

Wanneer u op vakantie gaat, mag uw trouwe viervoeter en beste vriend natuurlijk niet ontbreken. En al helemaal niet wanneer u een vakantie met hond aan zee boekt. Bij I-projekt vakantiewoningen aan de kust is het in de meeste huisjes aan zee mogelijk om uw hond mee te nemen. Wilt u graag weten in welke van onze vakantiewoningen wel of geen hond mee mag? Neem contact met ons via ons contactformulier of via: info@vakantiewoningenaandekust.nl of bel +31 (0)226 333 400. Ons team staat u graag te woord om u te helpen bij het zoeken en boeken van uw vakantie aan zee met hond.

Onze accommodaties aan zee in Noord Holland

Onze vakantiewoningen bevinden zich vrijwel allemaal langs de 30 km lange kuststrook van Petten tot Den Helder. Kijkt u eens rond bij onze woningen in:

Komt u er zelf niet uit of heeft u vragen over wat het beste bij uw wensen past? Wij helpen u graag!

Regels voor honden in het kustgebied

Ziet u het al voor zich? Hoe uw hond lekker over het strand kan rennen, rollen en springen door het zand en het water. Langs de kilometerslange kustlijn van Petten tot Den Helder is het fantastisch vertoeven. Maar er gelden wel een aantal regels als u uw hond meebrengt. Uw hond mag ten alle tijden mee het strand op. Echter is het van 1 april tot 1 oktober zo dat uw hond op het strand aangelijnd dient te zijn. Dit geldt tussen 09:00 en 19:00. Buiten deze tijden om mag uw hond lekker los lopen en rennen. Een vakantie met hond aan zee kan dus zeker in het Noord Hollandse kustgebied.

Bekijk hier een overzicht van waar uw hond mee mag op het strand in de regio en de details.

Aan zee voelt u zich heerlijk vrij

Even weg van de dagelijkse drukte. Even ontsnappen aan alle hectiek en stress. Dat kan uitstekend aan de Noord Hollandse kustlijn voor een vakantie met hond aan zee. Zo hoeft u helemaal niet ver te reizen om even tot rust te komen. Alle elementen komen hier samen zodat u optimaal kunt genieten. Denk aan de wind, de duinen, de zee, de dorpjes en de cafétjes. In deze regio zal het u aan niets ontbreken. Zo kunt u een heerlijke ontspannen wandeling maken met uw hond, genieten van de zonsondergang, maar is er ook ruimte voor meer actieve en sportieve activiteiten indien u daar behoefte aan heeft. Wanneer u met het gezin komt zijn er voor kinderen ook veel activiteiten zoals een zwemparadijs of diverse speeltuinen en mogelijkheden.

Het fijne aan onze woningen is dat het strand zich bijna altijd op korte loopafstand bevindt. Bekijk hier een overzicht van de omgeving.

Waar moet u aan denken bij een vakantie met de hond aan zee?

U heeft een heerlijk vakantiehuisje aan zee geboekt, maar dan zijn er nog wel een aantal dingen die u mee moet nemen voor de hond. Denk aan parasol tegen de oververhitting. Het stand kan erg warm zijn voor uw hond, daarom kunt u er ook voor kiezen alleen in de ochtend of avond naar het strand te gaan wanneer er hete zomerdagen zijn. Gevoelige plekken van de hond, zoals de neus, buik en oren, kunnen ingesmeerd worden met een speciale zonnebrandcrème voor honden. 

Wacht niet langer en boek een vakantiewoning voor uw vakantie aan zee met hond

Voor het boeken van een hond vriendelijk vakantiehuis zit u bij ons goed. Tussen ons aanbod zit er zeker een fantastische woning voor u bij. U kunt ons altijd bereiken wanneer u vragen heeft of twijfelt over een accommodatie. Wacht niet langer, en laat de voorpret beginnen. Ga genieten van uw vakantie met uw hond aan zee.

 

vakantie aan zee met hond

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!