Menu

Strandhuisje Julianadorp

Op zoek naar een strandhuisje in Julianadorp voor een heerlijke vakantie aan zee? Lekker even uitwaaien op het strand van Julianadorp, relaxen met een goed boek, met de kinderen een balletje trappen of een potje badminton op het strand? Zoekt u een vakantie waar u fijn tot rust kunt komen, of toch een plek waar een hoop gezellige dorpjes en steden in de buurt te bezoeken zijn? Kijk eens rond bij I-Projekt / Vakantiewoningen aan de kust naar onze accommodaties in Julianadorp. Onze vakantiehuisjes liggen allemaal vlak bij het strand en de zee, voor een strandvakantie om nooit meer te vergeten.

 

Het strand van Julianadorp

In Julianadorp aan Zee zijn het strand, de duinen en de Noordzee nog steeds de belangrijkste trekpleisters. De meeste mensen die op vakantie naar Julianadorp komen, zoeken dan ook het brede zandstrand en de vloeiende duinen op. Het Noord-Hollandse kustgebied is een heerlijke vakantiebestemming in alle jaargetijden. Wanneer het iets kouder is, zijn veel mensen te vinden op het strand om lekker uit te waaien of te vliegeren. Maar wanneer het zonnetje lekker schijnt, is het ideaal om te zonnebaden en verkoeling in de zee te zoeken.
Wat het strand van Julianadorp speciaal maakt is het feit dat het hoog staat op het lijstje van Nederlandse kustplaatsen met het meest aantal zonuren. Daarnaast staat dit strand erom bekend dat het een erg goed en schoon strand is. Aan het strand zijn er meerdere strandpaviljoens aanwezig voor een gezellig hapje en drankje. Beeldt u eens voor: in de winter een heerlijke warme chocomel met slagroom en in de zomer een verkoelend wijntje met uitkijk op de zee. Wat wilt u nog meer?

Op vakantie nederlandse kust

 

Activiteiten tijdens een strandvakantie in Julianadorp

Uiteraard is het mogelijk om tijdens een vakantie in Julianadorp optimaal te ontspannen en te wandelen.
Maar er zijn ook een hoop activiteiten te ondernemen in (de buurt van) het kustdorpje zoals:

  • Golfen, tennissen of fietsen
  • Blokarten, deltavliegen, flyboarden, kitesurfen, wakeboarden, vliegeren, waterskiën, zeevissen, windsurfen en zeilen
  • Wadlopen
  • Kanoën
  • Paardrijden
  • Vogelspotten

 

Het dorpje Julianadorp 

Julianadorp bestaat uit ongeveer 14.000 inwoners. In het centrum van Julianadorp zijn er talloze winkels, cafés en restaurants te vinden om te shoppen of een uitgebreid hapje te eten. Het dorpje heeft een ideale ligging pal naast de duinen en het strand en is gelegen in een van de zonnigste gemeenten van Nederland. Dit maakt ook dat het een plek is waar vakantiegangers met plezier jaar op jaar terugkeren. In de gezellige zomermaanden is hier veel te beleven zoals allerlei verschillende markten, braderieën en volks- /strandfeesten. Een en al gezelligheid! Ook is het een fantastische plek om te komen met kinderen. Naast het strandleven zijn er een hoop verschillende sportvelden, speeltuinen en is er een subtropisch zwemparadijs. 

 

In de buurt van Julianadorp

Met de omliggende steden Den Helder, Callantsoog, Alkmaar en Schagen hoeft u zich geen moment te vervelen. In het kustplaatje zelf zijn de uitgaansmogelijkheden beperkt. Maar in de buurt zijn er voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld een discotheek te bezoeken, te bowlen, een filmpje te pakken, te lasergamen of uitgebreid te shoppen. Ook kunt u in het nabijgelegen Den Helder de veerboot naar het Waddeneiland Texel pakken.

Een vakantie in een strandhuisje in Julianadorp is de perfecte uitval voor een combinatie van rust, natuur en ontspanning. Ook kunt u hier natuurlijk actieve en sportieve activiteiten ondernemen.

Bekijk meteen onze mogelijkheden voor een strandvakantie in Julianadorp en geniet met volle teugen van dit prachtige kustdorpje.

 

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!