Menu

Over ons 

I-Projekt verhuur en bemiddeling van vakantiehuisjes langs de Noord-Hollandse kust.

Dit is wat wij al ruim 20 jaar doen, en dit is waar wij goed in zijn!

Of u nu een partij zoekt die uw vakantiebungalow, huisje of appartement aan zee verhuurt, of dat u op zoek bent naar een ideale locatie voor uw onvergetelijke vakantie. Bij ons zit u goed!

Met een prachtig en gevarieerd aanbod vakantiehuisjes en appartementen aan zee in ons assortiment aarzelen wij niet om te zeggen dat de verhuur van uw vakantiehuisje in vertrouwde handen is. Wij krijgen vaak complimenten over dat wij handelen met snelheid en duidelijkheid. Door onze professionele en persoonlijke aanpak zijn wij sterk in het afstemmen van vraag en aanbod.

Waar ligt onze kracht?

Bij vakantiewoningenaandekust.nl werken we in een klein en gedreven team met kennis van het complete aanbod. Daarnaast houden we het graag persoonlijk met korte communicatielijnen. Wij staan u graag persoonlijk te woord om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. I-Projekt staat voor transparantie, betrouwbaarheid, flexibiliteit en we zijn betrokken bij al onze klanten. Door onze jarenlange ervaring zijn we goed geworden in wat we doen!

Wat willen wij bereiken?

Bij I-Projekt hebben we maar 1 doel: jaarlijks tevreden en terugkerende klanten en een groot aantal idyllische vakantiehuisjes in ons aanbod.

'Wij krijgen energie van tevreden huiseigenaren en blije vakantiegasten.'  Dat is waar we het voor doen!

Vanuit ons kleine maar gezellige kantoor in Sint Maartenszee staan wij achter alle huisjes die wij verhuren! 

Kijk gerust vrijblijvend rond op onze website. Zijn er nog vragen over de huur of verhuur van een vakantiehuisje of appartement? Dan kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Bekijk hier ons aanbod vakantiewoningen aan de kust en geniet van een heerlijke vakantie aan zee! 

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!