Menu

Julianadorp aan Zee

De ligging van het dorp direct aan de duinen maakt het zeer geliefd bij vakantiegangers. Julianadorp aan Zee wordt geroemd om de vele zeer goed uitgeruste bungalowparken. Het gebied rondom Julianadorp aan Zee behoort tot de zonnigste gemeenten van Nederland.

Ontstaan rond 1900 als "Loopuytdorp’, een klein dorpje 5 kilometer ten zuiden van Den Helder, is Julianadorp in de loop der tijd uitgegroeid tot een waar toeristisch paradijs. De ligging aan duinen en zee speelt hier een grote rol in. De meeste vakantieparken en campings liggen langs de brede duinenrij en trekken jaarlijks vele, voornamelijk Duitse, vakantiegangers naar deze bruisende kustplaats. Het centrum van Julianadorp heeft veel winkels, een aantal cafés en restaurants en biedt in de zomermaanden allerlei activiteiten. Markten, braderieën en volksfeesten maken het dorp een plek vol gezelligheid. 

Het villapark Ooghduyne is bij uitstek geschikt voor actieve gezinnen met jonge kinderen en biedt tal van mogelijkheden voor sport en ontspanning zoals een 9-holes golfbaan, fietsverhuur, kanoverhuur, bowlingbaan, midgetgolfbaan en subtropisch zwembad met glijbaan en stroomversnelling (alle tegen betaling). Bovendien vindt u er een brasserie, restaurant, indoorspeeltuin en diverse sportveldjes en speeltuinen verspreid door het park. 

Naast Ooghuyne hebben wij natuurlijk ook nog andere gezelllige appartementen en bungelows te huur in Julianadorp.

 

 

Omgeving overzicht

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!