Menu

Groote Keeten

Ontdek Groote Keeten, een idyllisch kustdorp in de Kop van Noord-Holland, bekend om het breedste strand van de regio. Met slechts 300 inwoners, biedt dit dorpje een unieke mix van rust en recreatie, omgeven door kleurrijke bollenvelden en duinen.

 

De charme van Groote Keeten

Groote Keeten staat symbool voor een ontspannen strandvakantie. Ooit deel van het overspoelde eiland ’t Oghe, is dit gebied in de 17e eeuw bedijkt, wat leidde tot de drooglegging van omliggende polders. Het dorpje straalt rust uit en is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

 

Luxueuze vakantieverblijven - genieten aan de voet van de duinen

In Groote Keeten vind je een breed scala aan accommodaties, waaronder luxueuze appartementen zoals de Duinerei, Sandepark en Callantsduyne. Of je nu wil genieten van de zon, een sportieve stranddag wil beleven of gewoon wilt ontspannen met het geluid van de golven op de achtergrond, Groote Keeten biedt het allemaal.

 

Zomer vol activiteiten, winter vol rust

De zomermaanden in Groote Keeten staan bol van de activiteiten. Het strand komt tot leven met zonaanbidders, sportievelingen en families. In de winter transformeert het gebied tot een oase van rust, ideaal voor lange wandelingen langs de kust of fietstochten door de duinen.

 

Verken de prachtige omgeving

De ligging van Groote Keeten biedt ook de mogelijkheid om de omliggende steden als Alkmaar, Schagen en Den Helder te verkennen. Ontdek de historie, cultuur en culinaire hoogstandjes die deze regio te bieden heeft, en laat je verrassen door de schoonheid van Noord-Holland.

 

Beleef het zelf in Groote Keeten

Met zijn unieke charme en verscheidenheid aan activiteiten en bezienswaardigheden, is Groote Keeten de ideale bestemming voor zowel de rustzoeker als de actieve vakantieganger. Laat je betoveren door de kleurrijke bollenvelden in het voorjaar, het bruisende strandleven in de zomer, en de serene rust in de winter. Boek vandaag nog je perfecte vakantieverblijf in Groote Keeten en beleef een onvergetelijke vakantie in dit bijzondere dorpje, waar de zee altijd het middelpunt vormt.

Omgeving overzicht

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!