Menu

De Rijd 76

De Rijd is een recreatiepark rond een meer van ca. 8 ha. dat geschikt is voor roeien, zwemmen en vissen. Voor de ingang van het park bevindt zich een jachthaven, een openbaar zwembad en het schitterende restaurant De Rijd. De originele bungalows staan in kleine groepjes om het meer heen. Alle huizen aan het water hebben een eigen steiger; u kunt vanaf de steiger vissen op o.a. snoek, snoekbaars, voorn, brasem en karpers. Voor in- en uitladen kunt u naar het huis toe rijden, daarna kunt u de auto op de centrale parkeerplaats neerzetten.

Verzorgd vakantiehuisje voor 4 personen, geheel voorzien van laminaat. In de lichte woonkamer een gezellige zithoek met kabel-tv en dvd-speler, eethoek en open keuken o.a. voorzien van 4-pits gasfornuis, oven en vaatwasser; in de bijkeuken tevens magnetron en vriezer. Hier vindt u ook een wasmachine en wasdroger. Toegang tot het terras en de steiger aan het water (roeiboot aanwezig). Badkamer is voorzien van wastafel, douche en wc.
Op de eerste verdieping: ouderslaapkamer met 2-persoonsbed en 2e slaapkamer twee 1-persoonsbedden. In het huis is nog een derde slaapkamertje, geschikt voor 1 persoon, echter de rest van het huis is hierop niet ingericht.

2 slaapkamers, max. 4 pers.
De boot op de steiger staat u ter beschikking
Wi-Fi
Huisdieren niet toegestaan
2 Ligbedden

Terug naar overzicht

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!