Menu

Watersporten

 

AllYouCanSurf Petten

Bij AllYouCanSurf leef je de droom van een surfer: vliegeren, surfen, SUP & prachtige stranden. In Petten zijn dagen zonder wind en golven zeldzaam en zelfs dan nodigt het grote strand uit tot het maken van wandelingen of sportieve activiteiten. Surf, ontspan en geniet van het verlaten strand en duinlandschap. Je kunt je vakantie met AllYouCanSurf ontwerpen naar je eigen ideeën.

Kitesurfen Callantsoog

In het kleine dorpje Callantsoog vind je een mooie kitesurfspot. De spot bevindt zich voor het strandpaviljoen De Stern. 

Surfschool High5 Julianadorp

Even wachten tot de perfecte golf er aan komt, peddelen en staan! Hoeveel talent heb jij voor het surfen?
Test het met een golfsurfles bij Surfschool High 5 in Julianadorp. De gediplomeerde instructeurs leren je graag de eerste "skills'' van het golfsurfen op het strand.
Hoe moet je peddelen, wanneer moet je gaan staan en hoe ga je met de golf mee? Daarna ga je de zee op en pak je de eerste golven!

 

Ontdek omgeving Schagen en de Kop van Noord-Holland op de fiets!

Er zijn veel fietsverhuur bedrijven in onze omgeving. Zorg wel dat u uw fietsen op tijd reserveert in het hoogseizoen.
U kunt deze bijvoorbeeld huren bij :

- Fred's verhuur in Schagen, wij kunnen dit gemakkelijk voor u regelen. De fietsen zullen bij uw vakantiewoning gebracht worden.

- Profile Albert van der Kolk in Petten
- Camping Zeester in Sint Maartenszee
- Fietsverhuur Campanula in Sint Maartensvlotbrug
- Harry's tweewielers in Callantsoog
- Bikestore in Julianadorp  

Ben je op zoek naar een uitdagende, gevarieerde mountainbike route? Dan ben je in de Schoorlse Duinen aan het juiste adres.Hier ligt het 15 km lange en 5 km brede ‘Mountainbike Parcours Schoorl‘, dat je door dicht naaldbos, steile duinen en uitgestrekte heide zal leiden. 

Fietsen op het strand is een geweldige belevenis en niet te vergelijken met bijvoorbeeld het fietsen door bossen of langs weilanden. Het strand wordt door steeds meer mensen ontdekt als unieke locatie om fietstochten te maken of om zelfs aan strandraces op de fiets mee te doen. 

Wie graag eens wil ervaren hoe het is om op het strand te fietsen, kan overwegen naar het strand te gaan en bij een verhuurbedrijf van onder meer strandfietsen een fiets te huren.

Dag fietskaart, hallo Fietsroute App

Voor velen is het nog altijd gemeengoed, de bekende fietskaarten van Falk en de ANWB. Wellicht maak je intussen al gebruik van een digitale fietsrouteplanner of schrijf je de knooppuntnummers handmatig op. Allebei zijn het prima manieren om de knooppuntroutes te fietsen. Toch ontdek je met de Fietsnetwerk App nog meer voordelen om het maximale uit jouw fietsroute te halen.

Fietsroute App voordelen

De App is ontwikkeld om het fietsen van knooppuntroutes nog eenvoudiger te maken. Jouw smartphone veranderd in een routebegeleider die met jou mee fietst, zodat je altijd op de juiste route bent. Ontvang onderweg een melding als er een afstapmoment in de buurt is en laat je leiden door het slimme kompas.  

 

 

 

 

 

  

 

 

Hulp nodig, of andere vragen?

Tijdens kantooruren ( 9.00 - 17.00 uur, ma t/m za) is ons telefoonteam bereikbaar:

Tel: +31 (0)224 72 33 20

 

 

U kunt ons ook per e-mail uw vraag of opmerking sturen. 

info@vakantiewoningenaandekust.nl

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!